Paella i Baixada d’Andròmines aquest cap de setmana a la Festa Major de la Floresta

Hi ha una quinzena d’activitats programades per aquest cap de setmana a la Festa Major de La Floresta

La Floresta continua la celebració de la Festa Major aquest cap de setmana amb una quinzena d'activitats programades.

Les partides simultànies d’escacs, organitzades pel Col·lectiu de la gent gran de La Floresta, iniciaran la primera activitat del dissabte 23 de juliol. Aquesta se celebrarà a les 10 hores a la plaça de Miquel Ros.

A continuació, està programada una activitat infantil amb Xumo. Nunjo presenta kalimba, un taller-espectacle que començarà a les 12 hores a les pistes poliesportives.

La XXIV Trobada de Paelleres i Paellers està prevista per a les 14 hores a les pistes poliesportives. Un cop acabada la Trobada i al mateix lloc, s’iniciarà el ball per a tothom.

Al vespre, a les 18.30 hores, començarà la 5a Baixada d’Andròmines de La Floresta. El recorregut de la Baixada es farà des de l’Avinguda Verge Montserrat fins a Can Llobet. Les inscripcions per participar-hi es poden fer via e-mail a info@laflorestacultural.org o al mateix lloc de sortida a les 17 hores.


A la plaça de Miquel Ros a les 20 hores, Rafa Espinosa, Edgar L. Platon i Cia faran les seves interpretacions al concert de Flamenco & Rumba i el dia acabarà amb un Concert de Festa Major, que durarà des de les 23 hores fins a les 4 hores de la matinada, a les pistes poliesportives. Els intèrprets d'aquest últim acte seran Los Promiscuos del Son i Dj’s Femme.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem