Recta final de la Festa Major amb el concurs d'arrossos i el castell de focs

La Festa Major de Sant Cugat acaba aquest diumenge, 2 de juliol

La Festa Major de Sant Cugat s'acomiada aquest diumenge després de cinc dies d'activitats que han omplert els carrers de la ciutat dia i nit. Per tal de gaudir com cal del final de la festa grossa, el TOT us proposa deu 9 que no us podeu perdre!

Les millors fotos del primer dia de Festa Major.

Les millors fotos del segon dia de Festa Major.

Les millors fotos del tercer dia de Festa Major.

Les millors fotos del quart dia de Festa Major.

Imprescindibles de diumenge

Concurs d'Arrossos FOTO: Artur Ribera

Concurs d'Arrossos i Miquel del Roig: Des de les deu del matí la rambla del Celler s'omplirà de focs i paelles per gaudir del concurs d'arrossos, una de les activitats més multitudinàrires de la Festa Major. I a les quatre de la tarda, el concert imprescindible de Miquel del Roig.

Castell de focs i fi de festa: Els focs artificials posaran el punt i final a la Festa Major de Sant Cugat. A les 23.15 des del Turó de Can Mates. El Parc Central, amb food trucks, és un bon lloc per veure'l i on faran la festa final amb Pulmon Beatbox i projecció de les imatges de la Festa Major.

Diada Castellera de Festa Major: Els castells prendran la plaça d'Octavià a partir de les sis de la tarda.

Esdeveniment multicultural: Mostra cultural llatinoamericana amb gastronomia autòctona, entitats culturals, tallers, activitats familiars i molta música en directe a partir de les cinc de la tarda al parc de Ramon Barnils.

StQBeer Festival: La plaça de Barcelona acull durant tot el dia la fira de cervesa artesana, amb música en directe.

Festa de l'Aigua: El Parc Central acull la festa més divertida pels nens i nenes de Sant Cugat. A partir de les dotze del migdia.

Festa Extremenya a la caseta del CPA: La Caseta del Centro Popular Andaluz acull la festa extremenya entre les 11 del matí i les quatre de la tarda. Tasta la gastronomia típica.

Havaneres, cançó de taverna i rom cremat: No és Festa Major sense havaneres i rom cremat. A partir de les vuit del vespres a la plaça del Coll.

Espai d'arreu. Trenquem murs, obrim fronteres: Tallers d’expressió plàstica (a partir de 6 anys) i Jocs de construcció (infants de 2 a 6 anys). A partir de les onze del matí a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem