‘Tants records’ a l’escenari, amb l’Esbart Sant Cugat

La Festa Major ha estat l’escenari de la preestrena del nou espectacle de la formació santcugatenca de dansa

La plaça de l’Om de Sant Cugat s’ha omplert de gom a gom, en dues ocasions, el diumenge, 28 de juny. Ho feia per acollir la preestrena del nou espectacle de l’Esbart Sant Cugat. Tants records s’ha presentat per Festa Major, i ho ha fet amb èxit de públic, i demostrant un gran saber fer a l’escenari.

La dansa ha captivat a l'escenari de la plaça de l'Om. FOTO: Aida Sotelo

L’espectacle, que recentment ha rebut la Beca Cultura Popular 2015 de la Fundació Jaume Casademont, ha portat a l’escenari el Cos de Dansa de l’Esbart fusionat magistralment amb la música en directe de Pere Martínez Quartet, i una acurada escenografía que ha engolit els assistents.

 La música de Pere Martínez Quartet ha encisat. FOTO: Aida Sotelo

I és que no sols ha captivat la dansa, sinó que la música, i la veu de Pere Martínez, han despertat l’àmplia ovació del públic. Tants records s’estrenarà oficialment a la 18 Fira Mediterrània de Manresa, però Sant Cugat n’ha estat la primera parada. El públic, sense cap dubte, s’ha quedat amb ganes de més.

La proposta

 L'espectacle s'estrena a Fira Mediterrània de Manresa. FOTO: Aida Sotelo

Tants records és la primera proposta, en més de 15 anys, en què el Cos de Dansa porta a l'escenari un espectacle amb músics en directe. Una formació musical que forma part del conjunt de l'espectacle i les coreografies, fusionant veu, instruments i dansa.

Laia Martínez, actual directora del grup, és la creadora de la proposta que s'ha preestrenat aquest diumenge a Sant Cugat. Un espectacle que ha portat a l'escenari 21 balladors i 4 músics. A la veu, Pere Martínez; al celo, Martín Meléndez; a la guitarra, Rubén Flores; i a la precussió, Xoan Sánchez.

Un espectacle que, com el grup de dansa apunta, “sorgeix del neguit de fer un pas endavant amb la innovació de la dansa d'arrel que caracteritza al Cos de Dansa, incorporant músics i veu en directe i barrejant estils, apropant cultures diferents i experimentant amb la combinació de la veu flamenca i la llengua catalana”.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

 Hi ha hagut dos representacions durants la Festa Major. FOTO: Aida Sotelo

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Gaudiu de les imatges del diumenge de Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem