Aires de zona hermètica

Les matinades dels divendres i dissabtes a les sortides dels locals actuals, deixen al darrere mobiliari urbà destrossat

Volem un espai com la Zona Hermètica a Sant Cugat? Els qui la coneixen n’estic segur que diran que no, aquest no és el model d’oci que necessitem i crec que gran part dels joves dirien que tampoc.

Aquest espai de diversos carrers en una zona industrial a Sabadell, cada vegada més a prop del centre, s’ha convertit durant anys en un espai de locals de bars i discoteques que molts caps de setmana ha generat conflictes i on la beguda fins a la matinada, les borratxeres i les baralles han estat l’eix central d’una manera de fer festa que només porta que problemes.

Tant és així que l’ajuntament de la capital vallesana va decidir l’any 2011 donar un termini que s’acaba aquest maig, perquè els locals tanquessin o es traslladessin, ja que les llicències quedarien sense efecte. Molts busquen noves ubicacions i una d’elles és a casa nostra, concretament al voltant de Can Magí, on s’ubiquen les Carpes, la sala Teatre on al seu voltant és habitual veure el botellot cada cap de setmana.

Els propietaris dels edificis de la zona, molts d’ells oficines i espais de treball, estan molt preocupats pel caire que pot anar agafant aquest punt estratègic de la ciutat on hi ha diverses escoles i centres de negocis com el Trade, Creapolis, etc. Les matinades dels divendres i dissabtes a les sortides dels locals actuals, deixen al darrere mobiliari urbà destrossat, baralles, ampolles i tot tipus de brutícia, això agreujat per la limitació d’efectius de la policia local i mossos.

Estic per la iniciativa privada i per no posar traves a l’activitat econòmica, però una zona on hi ha tantes empreses que s’instal·len, molt a prop del centre, i que s’ha anat convertint en un referent del tipus d’empresa que la ciutat i l’administració vol potenciar, no la podem barrejar amb la concentració d’una activitat que no hi té res a veure i que pot malmetre la feina feta al llarg d’aquests anys.

No ens ho podem permetre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem