Molt fan de @la100pics

'@la100pics és un projecte d'una persona honesta, amic dels seus amics, espòs i pare extraordinari, positiu i gran professional'

Si algú et diu un bon dia que té un projecte que consisteix a fer 100 pics de Catalunya en 84 dies, entre ells tots els més alts, i que a més ho farà sense deixar de treballar, el primer que et ve al cap és que és una bogeria i que segurament no passarà de la primera setmana. Si aquest projecte, però, surt del cap del santcugatenc Oriol Sanz, te l'has de mirar amb uns altres ulls. Allò que per la majoria de mortals és inviable, per ell simplement és factible.

Més info: 100 cims en 84 dies, el repte esportiu del santcugatenc Oriol Sanz

Això ho vaig aprendre ja fa uns quants anys quan el vaig engrescar a fer el Matagalls Montserrat. Els gairebé 85Km d'aquesta cursa jo els he pogut acabar en poc més de 15h en la meva millor participació. Ell la va completar en 9h i va pujar al podi en tercera posició. Simplement magistral.

@la100pics és un projecte d'una persona honesta, amic dels seus amics, espòs i pare extraordinari, positiu i gran professional que l'acompanya una ment superdotada i amb un esperit de superació i sacrifici a l'abast de ben pocs.

Una de les característiques d'aquest projecte és que l'ha volgut compartir amb la seva gent estimada, i gairebé cada dia algun amic, familiar o conegut a fer nit amb ell a la famosa autocaravana FURPI per aixecar-se l'endemà a les 5h i pujar plegats al cim. Jo tindré la sort d'acompanyar-lo l'1 d'octubre. Ja friso!

Diumenge 3 d'octubre està previst que finalitzi aquesta aventura i ho farà com toca, amb una gran rebuda a Bagà per bona part de la gent que l'hem estat seguint i acompanyant aquests mesos. Perquè persones autèntiques com l'Oriol fan que aquest món sigui una mica millor.

Molt fan de @la100pics, molt fan de tu, Oriol!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem