Avui va de xifres

Des del 8 de setembre de 2006, cada setmana puntual per a parlar-vos de castells i, concretament, dels Castellers de Sant Cugat

Després de la primera actuació de la temporada del 2017 dels Castellers de Sant Cugat, sembla que sigui massa aviat per a repassar xifres. Probablement sigui així, però hi ha alguns dígits globals que està bé tenir presents per a poder commemorar les diferents efemèrides, quan així sigui.

Primera: Els gausacs porten 99 castells de 8 descarregats fins al moment. El primer castell de 8 descarregat de la temporada 2017 serà el centenari. Tothom alerta!

Segona: Amb els tres castells de 7 descarregats a l'actuació de les colles de Sant Medir, els de la camisa verd Collserola porten 796 castells de 7 descarregats. D'aquí a molt poc, els gausacs podran festejar el seu castell de 7 número 800 descarregat. 

Si les previsions de la comissió tècnica es compleixen, molt probablement ambdues celebracions coincidirien a l'actuació del pròxim 2 d'abril a Barcelona. I, a més, coincidiran que el primer castell de 7 descarregat d'aquella actuació sigui el 800 i el primer castell de 8 descarregat sigui el 100. Estarem preparats per a celebrar-ho com toca.

Les altres xifres són d'un altre caire, ja que dissabte passat, 11 de març, els Castellers de Sant Cugat varen ratificar la Junta i la Tècnica per a aquesta temporada. D'aquesta manera, Gemma Aristoy continua com a presidenta una temporada més i Àlex Castellarnau i Biel Samsó seguiran com a caps de colla.

Les xifres relatives són que la Gemma és la 9a persona que exerceix les tasques de la presidència, mentre amb l'Àlex i el Biel ja són 13 persones diferents que han fet de caps de colla dels gausacs.

L'última xifra és de caràcter més personal, ja que aquest és l'article número 500 que el TOT Sant Cugat ha publicat a aquest articulista casteller. Des del 8 de setembre de 2006, cada setmana puntual per a parlar-vos de castells i, concretament, dels Castellers de Sant Cugat.

Gausacs, amunt!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem