Can Monmany, plató de rodatge

El primer rodatge a Monmany va ser l'agost de 1976 amb la novel·la per televisió 'El Idiota'

Darrerament can Monmany és protagonista televisiu i cinematogràfic. La cadena Telecinco està emetent des del gener la sèrie Sé quién eres, creada per Pau Freixa i protagonitzada per Francesc Garrido, Blanca Portillo o Aida Folch, entre d'altres. El 31 de març TV3 emetia la pel·lícula La llum d'Elna dirigida per Sílvia Quer i protagonitzada per Noémie Schmidt, Natalia de Molina i Nausicaa Bonnín. Les dues produccions han estat rodades a can Monmany durant l'any 2016. A la sèrie, és fàcil reconèixer la masia, els exteriors i interiors són escenari de moltes escenes i capítols d'aquesta sèrie. A la pel·lícula sols apareixen alguns dels seus interiors.

El primer rodatge a Monmany va ser l'agost de 1976, la novel·la per televisió El Idiota, protagonitzada per Emilio Gutiérrez Caba i dirigida per Antonio Chic. Monmany va servir per ambientar els exteriors: la vil·la russa de Pawlowsk, amb un templet de música; el jardí de la casa del general Yepanchin i el jardí i la terrassa de la mansió de Lebedev.

Posteriorment, l'any 1986 Agustí Villaronga rodava Tras el cristal una pel·lícula de terror protagonitzada per Günter Meisner i Marisa Paredes, estrenada el març de l'any següent. Més recentment Jaume Balagueró i Alberto Marini van rodar, l'any 2014, la pel·lícula de terror Summer Camp. El protagonisme de Monmany al film és important, i fins i tot, la façana sud de l'edifici centra el cartell promocional. També, l'any 1969 Monmany va servir per fer una fotonovel·la, Selene. La sombra de una mujer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem