Connectats per gaudir millor de l'espectacle

Sempre al seu servei perquè pugui gaudir molt millor dels espectacles i concerts

L'actualitat no s'entén sense la immediatesa, sense la connectivitat, sense les interaccions i, en definitiva, sense el món digital. Tant si ets un ciutadà del món com si ets una institució o un teatre has de saber què passa al teu voltant i poder interactuar en aquest univers fictici, però alhora tan real. Les possibilitats que ens ofereix la tecnologia per poder connectar amb els espectadors i espectadores s'amplien de forma exponencial: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Flickr són les xarxes socials de les quals sempre ha format part el Teatre-Auditori però enguany ens estrenem a Whatsapp, Telegram i, fins i tot, formem part de la nova plataforma Shootr!

Hem d'aconseguir que sigui fàcil i còmode accedir, entrar, interactuar amb el nostre espai i amb nosaltres, i que cada espectador i espectadora trobi allò que cerca de manera directa i intuïtiva.

Sempre al seu servei perquè pugui gaudir molt millor dels espectacles i concerts. Hi ha moltes portes per connectar-se amb el @TeatreAuditori #SantCugat, i una de molt gran per accedir als seus espectacles, amb una programació variada i d'altíssim nivell qualitatiu, molt ben seleccionada per l'equip de programació, amb una política de preus amb descomptes i abonaments que el fa accessible i molt assequible.

Avui dia hem d'estar connectats i, si pot ser, les 24 hores del dia millor però no hem de perdre el món de vista perquè internet és un espectacle però on realment trobem l'essència, l'ànima i la riquesa cultural és damunt l'escenari. Internet ens informa però l'aliment i la reflexió tenen molta més força en directe. Com passa amb els missatges curts o les trobades en directe. No hi ha color.

Per aquest motiu, el dilluns 28 de novembre a les 20 h farem la presentació de la temporada vinent del Teatre-Auditori, en directe, amb artistes, amb els espectadors, els usuaris, els abonats, els mecenes, les institucions i els ciutadans! Una presentació en viu però també en digital! Tu esculls la porta, la manera, però gaudeix de l'espectacle en viu i en directe. No ho llegeixis per Internet!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem