Cultivar les inquietuds i l'ànima a l'estiu

​Durant tot l'any, alimentar a l'ànima, complementar i fer més rica la nostra vida espiritual, és una obligació que fem de manera intermitent, ja que ho hem de combinar amb la nostra trajectòria profession

El període merescut de vacances, de temps només per a nosaltres, de 'tarifa plana' per allò que desitgem és el que podem dedicar a explorar, descobrir o revisar per tal que la resta d'onze mesos següents encara siguin més risc i interessants.

Jugar al Pokémon Go, prendre un té amb amics, un concert a l'aire lliure, un bon sopar o dinar en un restaurant aconsellat pel veí o per Foursquare, llegir o acabar aquell llibre sucós, dialogar amb la mar... Conèixer indrets nous o revisitar-los... Tot per tenir una vida més plena i feliç.

L'estiu també ha de tenir un espai per la reflexió: cal fer una dieta digital, i utilitzar les xares socials d'una manera més efectiva i atractiva, cal redissenyar quins espais han d'estar "LLIURES DE MÒBILS" i procurar sempre no 'contaminar' acústicament l'entorn.

Els amants de les arts escèniques estem acostumats a estar moltes hores o estones sense localització mòbil ni de dades: ESTEM GAUDINT DE L'ESPECTACLE. Per poder-ho fer bé, s'ha de desconnectar el mòbil, posar-lo en MODE AVIÓ o MODE ENLAIRAT (perquè estem concentrats alimentant la nostra ànima).

Quedar a la tarda per assaborir un bon TE amb uns bons amics ha estat una GRAN experiència i molt cerimonial, com quan es prepara una sortida a veure un espectacle: la preparació, la veneració convertint un fet ordinari i senzill en extraordinari, aconseguir una bona temprança o equilibri, gaudir de l'aroma, el perfum, el diàleg cap a l'interior per convertir-ho en una obra d'art efímera. Em diuen que el Té és un remei per l'esgotament, millora l'estat d'ànim, fa més forta la voluntat i millora la vista a través de l'aroma del líquid diví. Això sí, sempre amb una rodanxa de llimona.

El que m'agrada i l'atractiu del videojoc POKÉMON GO és tot el contrari. Per gaudir-ne cal sortir de casa. Tothom hi pot jugar amb un telèfon intel·ligent o una tablet. Per tant, accessible i assequible per a tothom. És un joc Freemium: uns pocs paguem perquè hi puguem jugat tots a caçar, cuidar i fer lluitar els monstres de butxaca, i cal caminar per trobar-los. Gràcies al joc es pot establir una conversa en un POKÉSTOP, fer equip per lluitar o establir un diàleg a la piscina.

La dieta digital, la distància amb el dia a dia, el canvi d'aires, el TE, la mar i el POKÉMON fan el mes d'agost que sigui poció medicinal per reviure, com es fa al joc, pots escollir entre la normal, la SUPER o la HYPER. La REVIVE és per a casos extrems i després de lluitar en un Gimnàs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem