Construïm l'escola La Mirada per garantir una educació de qualitat

La llista d’equipaments a construir per part de la Generalitat no ho garantia

Sant Cugat és una ciutat jove, on moltes noves famílies s'instal·len per formar un projecte de vida. L'escullen per la seva qualitat urbana, pel seu entorn, pels nombrosos parcs i zones verdes i també per l'oferta de serveis i oportunitats educatives, culturals i esportives que té. Des de l'Ajuntament hem de donar resposta a les necessitats que es generen a la ciutat, i volem prioritzar els equipaments educatius.

Enguany hem omplert totes les línies de parvulari de la ciutat, haurem de fer front a dos cursos bolet i cada vegada són més els infants que creixeran i es formaran a la ciutat. La 12a escola pública, La Mirada, ha començat amb mòduls a Volpelleres, però la necessitem tenir a punt pel curs 2019-20. La llista d’equipaments a construir per part de la Generalitat no ho garantia, i fruit de la nostra fortalesa econòmica, podem donar la resposta que Sant Cugat mereix: signarem un conveni amb el Govern i avançarem els diners per construir l'escola La Mirada i així garantir la seva obertura pel curs 2019-20. Aquesta és una decisió en línia amb la que ja vàrem prendre amb el nou Institut Leonardo, actualment en construcció. Així, des de l'Ajuntament avançarem la redacció del projecte, la direcció de l'obra i la construcció de l'edifici. Un edifici pensat per donar sortida a un projecte educatiu singular i innovador, i que garantirà tres línies d'educació primària al barri de Volpelleres.

Sant Cugat ha renovat recentment el segell de Ciutat Amiga de la Infància d'UNICEF fins al 2020 i els nostres infants es mereixen una educació de qualitat. L’avançament dels diners és una decisió que hem pres amb una mirada de ciutat, estratègica pel desenvolupament i consolidació del barri de Volpelleres, i per garantir que tots els infants puguin rebre una educació de qualitat a la nostra ciutat.

Mercè Conesa

Partit Demòcrata Sant Cugat 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem