Damià Calvet: "Hi haurà sala polivalent, tenim compromís total"

El govern portarà al ple municipal de juny la modificació del pressupost per tal de destinar 500.000 euros, reservats per a la sala de concerts, a la construcció de l'escola La Mirada

El tinent d'alcalde d'Urbanisme i Economia, Damià Calvet, ha refermat el compromís del Consistori amb la construcció de la sala polivalent.

El fet és que part del pressupost reservat per al 2017 per la sala polivalent es destinarà a la construcció de l'escola La Mirada. En concret, es tracta de 500.000 euros. Un canvi en el pressupost anual que Calvet detallava aquest divendres, 9 de juny, quan es feia públic que l'Ajuntament avançaria la inversió per a construir el nou centre, per absorbir la forta demanda de l'escola pública. La modificació del pressupost es portarà al ple municipal d'aquest mes de juny.

Damià Calvet s'ha mostrat conscient que "qualsevol modificació pressupostària té un positiu i un negatiu". En aquest cas, pel que fa a la sala polivalent, el tinent d'alcalde ha detallat que "nosaltres traiem 1/2 milió d'euros de la partida de la sala polivalent, tenint en compte que l'execució de la sala polivalent es planteja en termes plurianuals. Per tant, com que en el 2018 també continuarem tenint despesa de sala polivalent, habilitarem la part que falti i que haguem utilitzat per a licitar el projecte de l'escola La Mirada en el pressupost del 2018, sense problemes".

D'altra banda Calvet ha reiterat el "compromís total" amb la sala polivalent. "És una necessitat del món cultural i associatiu de Sant Cugat i ho recollim en el pressupost del 2017. De fet, aviat se sabran coses de l'inici del projecte de la sala polivalent i del procés d'execució, però això no ens treu que, si podem aprofitar part dels diners que no aprofitarem aquest any per poder donar sortida a una altra necessitat de la ciutat, ho puguem fer", ha apuntat.

Pel que fa al calendari previst del projecte, el tinent d'alcalde ha assenyalat que segurament "s'alteri el calendari expressat en el marc dels acords polítics, però el treball ordinari que estem fent sobre la sala polivalent, tot el que és la seva base urbanística i el que és el projecte que s'ha de redactar, el procés de licitació i adjudicació ens porta a 2018 i, per tant, adaptem el pressupost a aquesta realitat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem