Creieu en les casualitats?

Si no sabeu què votar als pressupostos crec que aquesta proposta val la pena

A la meva família tenim un àngel. Es diu Adrián. Ell ens ha ensenyat a entendre què és l'autisme...

El tema ve al cas perquè dissabte passat, passejant per Sant Cugat –casualment aquell dia l'Adrián feia 30 anys i ho anàvem comentant- unes persones ens van parar pel carrer per parlar-nos dels pressupostos participatius. Una altra casualitat! Aquell mateix matí havíem estat parlant de la sort que tenim de viure en una ciutat on la majoria de propostes són per projectes lúdics. En fi, que pensàvem que ens volien donar informació general, i ja anàvem a marxar, però no...

Resulta que aquelles dones eren mares de nens amb TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) i donaven a conèixer el seu projecte perquè la gent el votés. Necessiten un espai de trobada (fixe) per a entitats de salut mental, on poder treballar i fer activitats i teràpia. L'associació Grup TEA Sant Cugat es va constituir fa un parell d'anys i el seu objectiu és el de canviar la visió que es té del trastorn autista, normalitzar-lo i trencar prejudicis. Lluiten perquè hi hagi una integració real i els seus fills puguin ser membres actius de la societat. Entre altres activitats, fan tallers vivencials com "10'xl'autisme", un joc per explicar de manera ràpida què és el TEA i on les persones que hi participen tenen l'oportunitat de sentir com se senten les persones amb autisme en un entorn social.

I la tercera casualitat és que em tocava escriure l'article el diumenge i estava poc inspirada... i tenia la idea al davant! Perquè aquestes línies em donen l'oportunitat d'ajudar-les a difondre el seu projecte. Si no sabeu què votar als pressupostos crec que aquesta proposta val la pena!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem