El 25 és un bon número

Volem celebrar els nostres 25 anys amb els diferents públics que ha vingut el Teatre-Auditori de Sant Cugat

El Teatre-Auditori compleix 25 anys el dimarts 25 de setembre de 2018, I volem celebrar els nostres 25 anys amb els diferents públics que ha vingut el Teatre-Auditori durant aquesta trajectòria. Ho celebrem amb un total de 10 actes diferents per gaudir d'una programació variada. D'aquests, la majoria són gratuïts i pensats per a totes les edats i es desenvolupen en els diferents espais del Teatre-Auditori. Les entrades per als espectacles gratuïts es podran reservar a la web a partir del 12 de setembre, i la majoria d'activitats duraran 25 minuts. Volem arribar a tots tipus de públics de les arts escèniques de la nostra ciutat i que puguin gaudir dels diferents espais a l'entorn de l'escenari del Teatre-Auditori.

En aquests actes hi participen diferents agents culturals de la ciutat com: el coreògraf Toni Mira, el crític teatral Eduard Jener, els actors i actrius: Míriam Alamany, Marta Angelat, Jordi Bosch, Carles Martínez, Emma Vilarasau, la cia. Brodas Bros, entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat, els actors i actrius dels Tallers de Teatre Silvia Servan, Les Xandrines i 8 de Teatre, els cantants: Pavla i Pulmón Beatbox. Agraïm la participació de Jazz en Viu i de l'Escola Municipal de Música, així com la dels nostres mecenes i patrocinadors.

Cal remarcar que el dissabte serà una tarda d'estrenes teatrals de 25 minuts cadascuna. Els quatre textos dels autors: Pere Riera, Xiscu Ruiz, Laura Veciana i el programador del Teatre-Auditori Gerald Fannon han estat escrits per a l'ocasió i parlen del pas del temps.

Amb el llibre de l'Eduard Jener, Les mil i una nits (i algunes tardes), amb 25 capítols, podrem veure una visió personal però important dels primers 25 anys del Teatre-Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem