Felicitats Volpelleres!

El motiu pel qual els dedico aquestes línies és perquè el cap de setmana passat, del 7 al 9 d’octubre, celebraven la seva primera Festa Major

Normalment, els meus articles d’opinió res tenen a veure amb felicitacions i lloances, però en aquest cas crec que hi ha una entitat que s’ho mereix, i amb raó.

Es tracta de l’Associació de Veïns del Barri de Volpelleres. El motiu pel qual els dedico aquestes línies és perquè el cap de setmana passat, del 7 al 9 d’octubre,  celebraven la seva primera Festa Major. Un cap de setmana ple d’activitats pensades per a tots els públics i gustos.

Aquesta festa ha estat possible gràcies a l’esforç i la tasca que la junta de l’entitat, dirigida per l’Alberto Valcarce, fa. I és que aquest grup, des dels seus inicis, ha treballat de valent per situar Volpelleres al mapa de tots els santcugatencs i perquè deixés de ser vist com un barri dormitori.

Amb aquesta celebració, es demostra que és cert allò que diuen que “si un vol, pot”.  Segurament hi ha més esforç per darrere del que ens puguem imaginar, però el que és cert és que el resultat ha estat mot bo i això demostra que ha valgut molt la pena! Per moltes festes majors més del barri de Volpelleres!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem