Festa de Tardor

Finalment, el passat cap de setmana vam poder celebrar la Festa de Tardor. Com hom sap, s’ha fet amb tres setmanes de retard

El canvi generava seriosos dubtes sobre el nivell de participació. Probablement la presència de santcugatencs ha estat inferior en un 20/30% a la de l’any anterior, però es pot considerar que ens en hem sortit força bé. El canvi de data i, sobretot, el fet que la Fira d’entitats es fes en dissabte, ha motivat una menor participació, però cal valorar aquells elements que ha fet de l’edició d’enguany un punt d’inflexió d’aquest esdeveniment. En destacaria dos.

Per una part, és un fet que la Comissió organitzadora està vivint un canvi generacional, persones joves, amb noves idees i formes de fer, s’han incorporat amb empenta a la feixuga tasca que li toca fer a aquest grup de persones; la seva petja s’ha deixat notar. Per l’altra, i a causa precisament d’aquest procés de renovació, s’ha donat un pas molt important a la connexió en xarxa de les entitats i a la seva participació electrònica; no és poca cosa que participessin una cinquantena d’entitats a la decisió de si la Fira d’entitats s’havia de fer en dissabte o en diumenge. A partir d’ara cal pensar en el futur. Primer: fer la valoració de l’edició d’enguany. Segon: establir mecanismes de continuïtat de la Comissió organitzadora, per tal que la Festa no sigui només un fet puntual.

El manteniment del web de la Festa i la discussió de noves idees de cara a l’any vinent, poden ser els primers motius per mantenir viva l’esmentada Comissió. I, a partir d’aquí, ja veurem. Les entitats tenen la paraula.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem