Gran setmana gran

La varietat i arribar a molt tipus de públic ha de ser la nostra carta de presentació, a un menú cultural de moltíssima qualitat

Aquesta setmana pot ser un bon exemple: concert extraordinari del 25è aniversari de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. El mestre Josep Ferré ho ha volgut celebrar d’una manera gran, amb els grans, perquè ell és gran com a director i artista. Dirigit per Antoni Ros-Marbà comptarà amb la participació dels grans germans Claret, en Gerard i en Lluís, violí i violoncel, respectivament.

25 anys amb els grans Johannes Brahms i Ludwig van Beethoven en una gran Teatre-Auditori que està ple per aplaudir i gaudir de la gran Orquestra de la nostra ciutat.

I gran també és el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona arriba a la seva 47 ena. Edició a Sant Cugat. Vam començar a col·laborar el 2007 amb un concert de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Big Band de Terrassa, i durant 9 anys els grans del Jazz han vingut a la nostra ciutat: Michel Camilo, Bebo Valdés, Concha Buika, Eliane Elias, Maria Schneider, Noa, Gonzalo Rubalcaba, Buena Vista Social Club, Esperanza Spalding, Diannne Reeves, Chris Thile i Brad Mehldau i Chucho Valdés.

Grans artistes per a un gran festival que aquest divendres omplirà amb Chucho Valdés En Família de música i de gran música un dels més grans artistes del jazz. Veure a la família Valdés és un espectacle; escoltar-los, un gran plaer.

I el Gran Teatre del Liceu fa parada a Sant Cugat amb el Petit Liceu i un deliciós espectacle com és La Casa Flotant. Els més petits podran veure i gaudir d’un gran espectacle, que a més repetirem durant la setmana vinent en sessions escolars.

L’altra setmana seran uns altres grans: Sharon Fridman, Raimon i Lluís Homar. Grans artistes que fan gran el Teatre-Auditori amb un gran i valuós públic.

Que els grans sempre ens acompanyin, i també hi siguin en la nova programació que us presentarem a partir del 30 d’aquest mes. Que gaudiu d’un gran espectacle!

Pep Tugues a Twitter.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem