Han picat Quinto!

Sóc conscient que l’Ajuntament no els hi ha posat les coses fàcils i que hi ha gent a qui li molesta que des de la societat civil s’organitzin activitats tant exitoses

Ja s’acosta el Nadal i amb ell tota una sèrie d’activitats adreçades a  les diferents franges d’edat de la població santcugatenca, d’aquesta manera podem gaudir de les festes a la nostra ciutat, sense haver de marxar a altres localitats.

Però, per mi, hi ha activitats que tenen un valor afegit, aquestes són les que surten de les iniciatives de les entitats que hi ha a la nostra vila. Entitats que de manera voluntària i desinteressada aporten el seu granet de sorra a la nostra vida social i cultural.

És per això que vull agrair a Cal Temerari i a l’assemblea del Quinto, que un any més estiguin organitzant el Quinto de Nadal.

Sóc conscient que l’Ajuntament no els hi ha posat les coses fàcils i que hi ha gent a qui els molesta que des de la societat civil s’organitzin activitats tan exitoses, que tenen com a objectiu promoure la nostra cultura i fer de Sant Cugat un lloc més agradable, on les relacions socials i col·lectives no es vegin apartades en un segon pla, però malgrat tot, la perseverança de les persones que ho organitzen ha pogut salvar els diferents esculls que han patit i un any més ompliran el Nadal amb el meravellós Quinto, que aquest any es farà a l’Envelat que muntarà l’Ajuntament al Parc Ramon Barnils.

Aquest any, però, hi ha novetats interessants, com per exemple una jornada de Quinto a La Floresta i una altra a Valldoreix, on també hi participen de l’organització el Senglar Cultural i l’Associació de veïns i veïnes progressistes de Valldoreix respectivament.

La proposta de descentralitzar els actes la trobo d’allò més encertada, ja que darrerament sembla que només hi hagi vida al centre de Sant Cugat, deixant de banda la vida social que hi ha a la resta de barris i districtes de la ciutat.

Des de Valldoreix, la Floresta, Mira-sol i els altres districtes i barris, reclamem que ja va sent hora que es comenci a pensar en promoure i facilitar el teixit associatiu, per tal que les veïnes de la zona no ens hàgim de traslladar sempre al centre per poder participar de les activitats i actes tant culturals, com socials, com esportius, etc...

Una vegada més, les entitats i la societat demostra que va un pas per davant de les institucions i que pensa amb el conjunt de la població santcugatenca, sense caure en la visió que tota activitat que es genera s’hagi de fer al centre de la ciutat.

Moltes gràcies Assemblea del Quinto! Moltes gràcies Cal Temerari

Més informació
 
Comentaris

Destaquem