Jo soc de lletres

Carmela Fortuny ha acceptat una vicepresidència de la Diputació

Els admirats Sílvia Solanellas i Josep Lliberia han renunciat a l'acta de regidors consecutivament, a la Sílvia li tocava suplir en Josep. Tots dos per la mateixa raó. «En coherència amb la fermesa en avançar en la llibertat del nostre país, sense pactes amb el 155», deia la Sílvia, en una piulada que encara té fixada al perfil de Twitter. «En resposta als pactes amb grups del 155 dels partits independentistes, que han fet passar la preservació dels espais polítics per sobre de la voluntat del poble», deia el Josep, en el primer i últim ple ordinari.

 

Paral·lelament, Carmela Fortuny ha acceptat una vicepresidència de la Diputació, suposo que com una de les contraprestacions del pacte amb el PSC que ens hem cruspit de postres, després dels plats de mala digestió que ens havien servit ERC i la CUP. Sempre he cregut en tu, Carmela, i això ho hauries d'explicar millor.

 

Mireu, jo soc de lletres, potser per això tinc les sumes molt clares i no entenc aritmètiques més complexes. Divuit de vint-i-cinc. Són els regidors independentistes vers els del 155. Però l'equació es va formular per resoldre la x de la mala química personal. Dinou de vint-i-cinc. Són els regidors independents vers els militants en la candidatura guanyadora de les eleccions. Però l'equació es va formular per barrar el pas a fantasmes del passat: cumberyènsia!

Ho estem fent molt malament. Ara com ara, ni unionistes ni sobiranistes, ni votants de dretes o d'esquerres, ningú no es creu que s'estigui pactant per res més que les cadires, les paguetes i un statu quo que, de veritat, és d'allò que volem fugir. Però és que jo soc de lletres i potser no ho he entès bé.

 
Comentaris

Destaquem