La bona notícia és que seguirem sent-hi

El compromís de totes les veïnes i veïns que han cregut amb el projecte està fent possible que tot això succeeixi

El que està passant al Consell de Barri de la Floresta (a partir d'ara CB) és molt gran. El projecte dut a terme, aquests dos últims anys, té la virtut de traslladar les inquietuds, els treballs, els conflictes de moltes veïnes i veïns, entitats i associacions a un espai municipal que gràcies a la seva nova estructura facilita, el fet de poder trobar respostes, assolir resultats o solucions a la majoria de temes que es plantegen o que es volen construir i desenvolupar a la Floresta. La predisposició i el compromís de totes les veïnes i veïns que han cregut amb el projecte està fent possible que tot això succeeixi.

Aquest mes de juny en Ramon Piqué deixa la presidència del CB i voldria agrair-li molt la bona feina que ha fet. No crec que m'equivoqui si dic que el compromís i empatia d'en Ramon són clau per entendre els bons resultats obtinguts en aquests dos anys fent de president.

Els que coneixem en Ramon sabem que abans de ser el president del CB ja treballava amb el mateix compromís i amb l'objectiu clar d'assolir l'empoderament de veïnes i veïns. I la bona notícia és que seguirà sent-hi.

En Ramon i totes les persones que treballem al CB no marxem, ans el contrari. El projecte, que realment és el que importa, segueix i el compromís de totes les persones que participen i treballen a la Floresta, algunes des de fa molts i molts anys, ha de continuar per seguir construint la Floresta que volem.

Ara, si tot va bé, la Núria Gibert serà nomenada com a nova presidenta, i ja ha expressat que creu fermament amb la manera de treballar a la Floresta, o sigui que tenim la sort d'afegir un nou actiu a l'estructura del CB que sense cap mena de dubte sumarà.

Seguim!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem