Marxo o em quedo?

'Estic pensant en posar-me una alarma, fer-me una assegurança de vida i contractar un vigilant per a quan surti de nits i, sobretot, per si he d'anar a Valldoreix'

Se m'acumulen els interrogants. He llegit que les dretes valldoreixenques van aprovar una moció que diu que Valldoreix viu "un problema desbocat d'inseguretat i criminalitat". M'he acollonit. Si això passa en un lloc en què no es moquen amb mitja màniga, que no passarà a la resta del municipi!

Més info: Front comú de Junts, PP i VOX a Valldoreix per la seguretat i els impostos

Estic pensant en posar-me una alarma, fer-me una assegurança de vida i contractar un vigilant per a quan surti de nits i, sobretot, per si he d'anar a Valldoreix. Sigui dit de passada, la moció l'ha aprovada el tripartit opositor de l'EMD contra el tripartit governant, un membre del qual forma part del bipartit que governa Sant Cugat, juntament amb un dels partits opositors de l'EMD. Qui ha dit que la política sigui fàcil d'entendre!

Tornem al tema de la seguretat. Tot el que he pensat em costarà un dineral. La qual cosa es produeix en el pitjor moment, ja que no és previsible que l'Ajuntament abaixi impostos, ja que té un forat financer de ca l'Ample; a més, no tinc cap possibilitat de rebre una bonificació, ja que no soc família nombrosa (ni de l'Opus, tot sigui dit). Jo que pensava que viure a Sant Cugat era una ganga!

Si més no poder projectar algunes desgràcies té els seus avantatges, les meves amistats metropolitanes ja no em diran que visc en una ciutat de pijos. Però, compte, que l'equip bipartit municipal diu que tot funciona a la perfecció, que s'entenen de meravella. Que els primers cent dies de govern els ha semblat un sospir. Definitivament, estic fet un embolic. No sé què fer. Marxo o em quedo?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem