Ni una passa enrere! Ara és l'hora segadors...

Tenim encara prou seny i vergonya per confiar en el nostre Govern i Parlament

Des del primer dia vaig acceptar la condició del caràcter local del TOT, però en aquests dies tan transcendents per Catalunya, em sento obligat, a la seva defensa en qualsevol mitjà de difusió.

Atès el devessall de mentides que hem hagut de sentir i presenciar a tots els mitjans de comunicació, per part dels màxims responsables del Govern de l'Estat espanyol, és imprescindible, per dignitat de la mil·lenària nació catalana, dir-los a tots ells que el seu cinisme i les seves mentides, ens obliguen en consciència a no acceptar ni les seves decisions ni les pretensions dictatorials emparades en un article de la seva Constitució que no poden invocar internacionalment.

Si això fos poc, encara ho vesteixen cínicament dient que és per a la protecció dels ciutadans de Catalunya! On eren el dia 1 d'Octubre? Tal vegada els va impedir votar la brutalitat de la força pública vinguda de fora. Per qui ens han pres els partits polítics que aplaudeixen aquests fets gravíssims?

Per sort, tenim encara prou seny i vergonya per confiar en el nostre Govern i Parlament, malgrat les mesures dictades -com una col·lecció de despropòsits a mida- per anorrear-los. Cal que reflexionem serenament si cal participar de les aspiracions dels nostres botxins, sense tenir garanties de poder fer-ho amb un front nacional democràtic que posi en marxa la nova Constitució de la República Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem