Un suggeriment de control municipal

Coneixent la freqüència establerta pels Serveis Municipals de Neteja, convindria un sistema de control de ciutadans que actuïn puntualment

Tal vegada convindria un sistema de control de ciutadans voluntaris que coneixedors de la freqüència establerta pels Serveis Municipals de neteja, poguessin passar, quan s'escaigués, un avís a l'esmentat Servei dels llocs puntuals on cal actuar per evitar anomalies i problemes.

A tall d'exemple em referiré als embornals de desaigües de la ciutat, com poden ser els existents al Parc Central, en el mini torrent o rierol que la travessa completament taponat de fang en tota la seva amplada. O bé, els existents a les dues bandes dels separadors de circulació rodada del carrer de l'enllaç, sota el pont dels FGC direcció Mira-sol. Tanmateix en aquest lloc precís, a la vorera dreta, per motius de seguretat del mateix ferrocarril, crec que caldria eliminar les branques de l'arbre que sobrepassen de molt les baranes del propi pont per la inclinació de tot l'arbre que tan sols serveix per fer ombra al moment que passa el tren.

D'altra banda cal que, molt més sovint, es netegi el gran embornal de la plaça del Dr. Galtés per evitar les males olors i fortor gairebé habituals, en un punt tan central de la ciutat.

Em sap greu haver de parlar d'aquests temes tan vulgars, però crec que són les qüestions que em fan demanar un "sistema de control popular" i sense cost, per la tresoreria de l'Ajuntament; llevat que ja existeixi amb ineficàcia provada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem