El jovent de Sant Cugat i les línies urbanes de bus

Sembla raonable que l'Ajuntament concedís les corresponents targetes gratuïtes, per utilitzar els autobusos urbans als joves, estudiants o no, que les sol·licitin

Fa unes setmanes, per recomanació d'un vell amic, vaig saber que podia demanar la targeta gratuïta per als autobusos de la nostra Ciutat i seguint el seu consell la vaig obtenir diligentment al nostre Ajuntament.

Val a dir que no en sóc habitual usuari, malgrat haver superat els vuitanta anys, i la raó és simplement que m'agrada caminar i em convé per raons de salut; no és pas aquesta però la raó de parlar-ne públicament, sinó haver-hi comprovat que les línies que he utilitzat darrerament, per necessitat o curiositat no van plenes, ni de molt. Llevat sortosament alguna hora punta.

Així doncs la derivada primera d'aquesta situació, va ser reflexionar en favor dels nostres joves, que sovint tenen problemes econòmics per desplaçar-se en autobús malgrat la manca de temps per a fer trajectes fins a les instal·lacions esportives de Valldoreix, les del malaguanyat amic Tubau o qualsevol altre, en funció dels seus domicilis o del punt de la ciutat on es troben, com poden ser les diverses estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat. El creixement de Sant Cugat crec que és indiscutible i avala aquesta petició.

En conseqüència sembla raonable que l'Ajuntament concedís les corresponents targetes gratuïtes, per utilitzar els autobusos urbans als joves, estudiants o no, que les sol·licitin. Aquesta atenció als joves esdevindrà positiva ben segur i serà agraïda pels futurs usuaris que en poden ser molts.

Des d'un punt de vista municipal i pressupostari no crec que representi cap esforç ni cap increment de manteniment de línies ni de consum de carburants, donant per descomptat, el civisme i valors ciutadans de la joventut santcugatenca, llevada la minoria, prou coneguda, que no resisteix embrutar les parets de la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem