No al tancament del Centre d'Art Maristany

'Diem no al tancament d'un centre de referència i d'una peça clau del circuit artístic i cultural de Sant Cugat'

Artistes, professorat, alumnat i veïns i veïnes diem no al tancament del Centre d'Art Maristany. Una decisió del govern de Junts i ERC que posa en risc tota la xarxa artística i cultural de la ciutat. Però som moltes les persones i en serem molts més, les que diem que la cultura no es retalla i traslladar l'activitat d'un projecte cultural que connecta persones, idees i mirades, és un despropòsit.

Més info: El Centre d'Art Maristany tancarà portes per les retallades

Volem ser una ciutat puntera i activa, capaç de gaudir de la cultura i de produir-ne o ens conformen amb un model de ciutat només bonic? Jo soc de les que creu que Sant Cugat pot ser una ciutat de referència cultural, econòmica, social, educativa o esportiva arreu del país.

Per aconseguir-ho hem de construir plegats un projecte de ciutat. Un Pla d'acció que posi les bases sobre les quals volem caminar. Un full de ruta que sens dubte ha d'apostar per la cultura com a dret bàsic dels veïns i veïnes de Sant Cugat. Necessitem més i millors polítiques culturals. Una ciutat de 100.000 habitants, la 14a ciutat de Catalunya ha de tenir més ambició sociocultural i caminar cap a l'excel·lència.

Crec sincerament que el potencial de la nostra ciutat mereix iniciar aquest camí. Per tot això, diem rotundament no al tancament del centre d'art Maristany. Diem no al tancament d'un centre de referència i d'una peça clau del circuit artístic i cultural de Sant Cugat. Un centre que atrau públic d'arreu del territori i és referent a l'hora de posar la cultura, especialment les arts plàstiques, a l'abast de tothom.

Sant Cugat és terra d'artistes. Fem nostre aquest llegat i construïm el nostre futur. #SalvemCanMaristany

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem