Un nou Consell de Barri per a Volpelleres

"El 6è consell de barri és a tocar, obrint una nova etapa per Volpelleres", diu Valcarce

La setmana passada vam assistir a la constitució del Consell de Barri Centre Est, del que hem format part els últims 8 anys, i allà vam ratificar la proposta de creació d'un 6è Consell de Barri, iniciant-se el camí que ens portarà a un nou Consell de Barri.

Aquest nou Consell de Barri, Centre-Oest, comptarà amb la representació més gran ciutadana, i estarà format pels barris de Volpelleres, Can Barata, Galliners, Sant Domènech, Parc Central, El Colomer, Can Trabal, Costa del Golf, Pla de la Pagesa, Can Majó, Arxiu i Can Gatxet. De tots, Volpelleres serà el barri que aportarà el gruix més gran de població.

 

És per això que les veïnes i veïns de Volpelleres, tenim la responsabilitat com a barri majoritari, de tenir una major participació i protagonisme. I per afavorir-ho, proposarem que la seu del nostre consell de barri sigui a Volpelleres. Tenim molt a dir sobre el present i futur de Sant Cugat, i el consell ha de ser una de les eines principals per a fer realitat els nostres projectes.

Si, com sembla, la voluntat del govern municipal és que els consells siguin útils i productius, serà necessari dotar-los de noves eines, assignar-los una important partida econòmica i, per què no, fer-los partícips del destí dels pressupostos participatius de la ciutat, identificant i prioritzant les demandes dels barris i seguint la seva execució.

El 6è consell de barri és a tocar, obrint una nova etapa per Volpelleres. Pel record quedaran els bons moments compartits amb els companys del Centre Est, les lliçons apreses d'entitats que fa molts anys que treballen pel teixit associatiu de la ciutat, i la sort d'haver comptat amb un gran mestre de cerimònies.

 
Comentaris

Destaquem