Nova programació cultural per regalar

Hom es pot regalar cultura, espectacles a si mateix, i alimentar-se l’ànima durant tot l’any

A molts ens agrada la cultura del regal, de sorprendre, d’il·lusionar, de fer feliç a l’altra persona, de fer-lo somriure i que es recordi de tu eternament. Pensar-ho és bonic, i si es fa realitat, magnífic i excepcional. Josep Maria Pou sempre diu que “l’efecte d’una bona funció de TEATRE dura tota la vida”. És per sempre!

Hom es pot regalar cultura, espectacles a si mateix, i alimentar-se l’ànima durant tot l’any amb una diversitat d’oferta, que la més espectacular és la que es viu en directe. Però aquestes festes poden ser una magnífica excusa per regalar cultura, espectacles i quedar com uns Reis, i fer feliços als nostres amics i persones més properes pensant un espectacle que no només el gaudiran quan el vegin, sinó “eternament” en tindran un record indeleble.

Com que la varietat d’amics, familiars i coneguts és molt àmplia, tenim la programació del @TeatreAuditori #SantCugat que ens ofereix unes propostes artístiques en format abonaments com si tinguéssim al nostre abast una sèrie d’espectacles “a granel”.

En aquesta temporada, de febrer a maig 2016, tenim un total de 32 espectacles en la programació estable professional: 9 teatre + 3 dansa + 5 clàssica + 5 música + 7 En Família + 2 Òpera + 1 Màgia. Més varietat i eclecticisme per arribar a tot tipus de públics és gairebé impossible. Tothom hi hauria de trobar el seu espectacle i el preu mai hauria de ser l’excusa per no poder-hi. Sota aquestes premisses està construïda una programació sòlida, coherent i farcida de qualitat perquè ningú en surti defraudat.

La Dansa estarà ben representada en la programació amb companyies com el Ballet de Biarritz, Cesc Gelabert i la Compañía Nacional de Danza, que actuarà amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, una gran experiència per tancar oficialment la temporada. En col·laboració amb el Dia Internacional de la Dona, programem Només són dones i Rozalén. Com a espectacles de dones de la guerra civil i postguerra també tindrem Neus Català amb la santcugatenca Mercè Aránega. Amb el conveni amb el Gran Teatre del Liceu oferirem 2 espectacles del Petit Liceu: Guillem Tell i Oh, l’amor.

Amb L’Auditori de Barcelona proposem un concert de l’OBC, el projecte educatiu Cantània i iniciem una nova experiència amb Cantagrans. En música, presentem sis concerts molt variats: Albert Pla, Rozalén amb la telonera IZAH, Andrea Motis&Joan Chamorro amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), el nou disc de la Bebe i Pablo López. El Teatre està molt equilibrat i variat, un magnífic retuït de la programació barcelonina, amb Marits i mullers, Olivia y Eugenio (Concha Velasco), Els veïns de dalt (Pere Arquillué), Només són dones (amb Míriam Iscla), el musical 73 raons per deixar-te, Ser-ho o no (Josep Maria Flotats), Neus Català (Mercè Aránega), Panorama des del pont (Eduard Fernández), Don Juan de Molière (amb Julio Manrique).

La proposta de música clàssica per a aquesta temporada ve marcada per dos concerts de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, amb el seu tradicional Concert de Sant Jordi i la proposta de Cavalleria Rusticana, el concert de l’OBC i la santcugatenca Cristina Casale presenta Sang a les venes, més l’estrena del Cor Femení amb el Cor Aglepta de la ciutat. Les dues òperes restants per a aquesta temporada són Otello i Madama Butterfly.

I la programació En Família és molt completa la Gala Benèfica de Pallassos sense Fronteres amb Tortell Poltrona i Sílvia Pérez Cruz, entre d’altres. L’espectacle amb Cristina Casale i Jordi Bosch, Paddington i el Bosc de les Fades, Vaivé de Brodas, el nou disc de Macedònia, el circ a l’aire lliure Rodo, i les propostes del Petit Liceu. Pel que fa a la màgia, tindrem el nou espectacle del Mag Lari, OZOM.

Tota aquesta programació la vam presentar a tot Catalunya a l’Antiga Fàbrica Damm, mecenes del Teatre-Auditori, perquè cada cop més des de Sant Cugat som un equipament de referència al nostre país per la programació i pels seus públics. Què vostès la puguin gaudir i, tant de bo, regalar!

 

 

Pep Tugues a Twitter.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem