Per vacances, regalem temps

Petites idees per compartir aquest petit tresor amb els nostres, el nostre temps....

El nostre dia a dia, sovint pendents del rellotge, ple de presses, obligacions, rutines i horaris, fa que perdem la sensació i el plaer de deixar que les hores passin al seu ritme i que siguin els minuts que s'adaptin al nostre ritme i no al revés. Aprofitem les vacances per regalar temps als nostres fills i filles, amaguem els rellotges en un calaix i dediquem-nos a gaudir d'estones tranquil·les.

Quantes vegades podem gaudir d'un llarg esmorzar al llit en companyia de la família? Un passeig sense presses descobrint aquells racons amagats que hi ha en tots els pobles o ciutats? Un joc de taula sense presses que pot arribar a durar un matí o una tarda o fins i tot, tot el dia? Preparem una cistella amb un bon pícnic i marxem a una platja, muntanya o parc a passar el dia gaudint de la companyia de la família o amics?

Cuinem plegats? Ensenyem als nostres fills aquelles receptes de l'àvia, o busquem una recepta nova a internet! Cultivem un petit hort amb enciams, maduixes, tomàquets o herbes aromàtiques?

Petites idees per compartir aquest petit tresor amb els nostres, el nostre temps....

Més informació
 
Comentaris

Destaquem