La piscina de Mira-sol o el conte de l'enfadós

'Molts vàrem quedar molt decebuts i més quan era clar que la demanda del veïnat de Mira-sol se centrava en una piscina de barri i pel barri i no en una piscina de competició'

Aquest projecte de piscina de barri estava a punt de licitació quan van arribar les eleccions i a conseqüència d'això, l'actual tripartit va formar govern. Res a dir de la voluntat de la ciutadania, només faltaria.

Més info: La piscina de Mira-sol no estarà a punt fins al 2024

Deixeu-me seguir però amb la piscina. Després del que va costar tenir un projecte consensuat entre entitats i veïns, a la primera reunió de seguiment, el nou equip tècnic ens informa, sense debat, que el projecte tal qual està definit incompleix normatives (la veritat és que no hem sabut mai quines) i que s'ha de refer tot el projecte per tal d'augmentar la fondària del vas, o sigui que com el joc de L'Oca, vàrem tornar a la casella de sortida.

Molts vàrem quedar molt decebuts i més quan era clar que la demanda del veïnat de Mira-sol se centrava en una piscina de barri i pel barri i no en una piscina de competició, atès que per la pràctica federada del waterpolo, natació sincronitzada, etc., per això està el CAR.

Bé, com sempre vàrem preguntar pel "timing" del nou projecte i el 20/10/2020 ens varen dir, dins del Grup de Treball d'Urbanisme, que inici de les obres era Gener'22 i posta en funcionament Juny'23.

Com molts haureu llegit, l'última informació és que aquestes dates tampoc es compliran i ens anem a una posta en funcionament 2024, ah!.., i sense cafeteria ni sala de fitness ni pàrquing en superfície..., en fi.

Com podreu veure, la paraula eficiència sembla que està renyida amb aquest projecte, oi?, del qual tan sols podem veure, això si, un petit cartell de "Nova piscina de Mira-sol" ancorat a la vorera del terreny reservat per aquesta infraestructura.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem