Posi els diners, Sr. Brugarolas!

'Encara no tenim una partida pressupostària per actuar en un carrer que, amb un nou temporal com el Glòria o el Filomena, acabi d'ensorrar-se del tot'

El passat 2 de gener de 2022, el president de la nostra associació, Borja Aitor Arriaga, escrivia en aquest mateix espai d'opinió que el carrer de Magarola pot acabar convertint-se en una tempesta perfecta que ens porti a una situació perillosa i molt costosa per a les finances públiques.

Més info: Glòria, Filomena i Magarola

Som a novembre de 2023 i encara no tenim una partida pressupostària per actuar en un carrer que, amb un nou temporal com el Glòria o el Filomena, acabi d'ensorrar-se del tot amb unes conseqüències inimaginables i molt més costoses.

En aquests moments, sabem que hi ha un projecte redactat i un pressupost que l'acompanya segons converses mantingudes amb l'actual equip de govern, però patim perquè la situació econòmica de l'ajuntament podria temptar als seus responsables a no actuar d'urgència.

Sr. Brugarolas, posi els diners al carrer de Magarola en el pressupost de l'exercici 2024 i demostri que l'Ajuntament és l'administració més propera als problemes reals i urgents dels veïns i veïnes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem