Què fas dissabte 15?

Et convidem a Acció-Reacció, una jornada per promoure l'art a la plaça de Pep Ventura; un dia per gaudir en família i amics!

Tot va començar amb la il·lusió de fer una exposició benèfica en memòria de l'amic i fotògraf Jordi Villalta que ens va deixar ara fa un any. Dedicar el nostre espai de l'Estudi34 per ensenyar les seves fotos i retre-li l'homenatge que tant es mereix com amic, fotògraf i gran persona que va ser; i a partir d'aquí, ens vam anar il·lusionant per omplir la plaça de Pep Ventura amb diferents expressions d'art.

Serà un dissabte especial, per nosaltres que hi hem posat la il·lusió i l'esforç, per l'Ajuntament, que ens ha ajudat a organitzar tot plegat, pels locals del barri, que també participen i pels veïns, que gaudiran d'una festa força especial. Però no volem que es quedi aquí, volem que hi participi com més gent millor, així que no t'ho pensis i vine a compartir amb nosaltres l'art! L'art d'explicar contes, l'art de fer acrobàcies, l'art de cantar, l'art de fer grafitis, l'art de la fotografia, l'art de la creativitat, l'art de la natura, l'art de compartir!

Tindrem activitats durant tot el dia! Tindrem festa, color, música i ball, tindrem gent gaudint i gent fent art, tindrem Acció i Reacció!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem