Que si Sant Cugat creix? I tant!

Són molts els projectes que han fet realitat

Ara fa dos anys que l’associació Sant Cugat Creix, que integren el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC, es va presentar en societat. Ho recordo perquè aleshores jo era de vacances, fora de Sant Cugat, i no vaig poder cobrir l’acte.

Amb molt poc temps, des del seu naixement fins ara, són molts els projectes que han fet realitat. Fa molts anys que conec l’Albert Salarich i el Miquel Martínez, els responsables que Sant Cugat Creix. Dues persones amb una capacitat de treball envejable, entregats en aquest projecte des del primer dia. Se l’han fet seu.

Fins i tot, la Unió Europea ha reconegut públicament, i també en format de subvenció econòmica, la Carta Ètica. En l’última iniciativa, el Dia del Capità, Sant Cugat Creix va aconseguir reunir, al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, 150 capitans i 50 delegats dels set clubs que aposten per la Carta Ètica de Sant Cugat Creix.

Una jornada formativa en valors, que va ser tot un èxit. La pròxima convocatòria serà el 7 d’abril, al CAR. I, en aquesta ocasió, els protagonistes serem els pares. Jo no me la penso perdre!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem