#SalaCabaret al @TeatreAuditori #SantCugat

Per l’equip del Teatre-Auditori i els seus col·laboradors és un plaer treballar en nou projectes

El Teatre-Auditori, aquests dies, gràcies a la visió i l’esforç de tot l’equip, però sobretot el tècnic, ha transformat el format de la seva platea. Vam partir de la base que no era impossible, i suposo que per això s’ha fet realitat quelcom molt difícil.

 

El fet d’haver de renovar les butaques de la platea significava haver d’aturar l’activitat, i això feia que havíem de cercar una solució bona per a tots. Després d’un bon plantejament i una bona idea, ens vam posar a treballar, planificar i fer que tots caminéssim cap a un sol objectiu: la Sala Cabaret.

 

Durant el mes d’octubre i principis de novembre el format de la platea del nostre Teatre-Auditori es veuria afectada, transformada, modificada, alterada per una disposició gens habitual en un espai escènico-musical com el nostre.

 

La idea central era oferir a l’espectador una programació i una experiència diferent. Que vingués a gaudir del seu Teatre-Auditori d’una altra manera. Que apreciés l’espectacle o el concert des d’un altre punt de vista, tant formal com conceptual.

 

La veritat és que si aprecieu les fotografies al Flick del Teatre-Auditori ho podreu comprovar. Ho hem canviat. Hem modificat. Hem transformat. Hem sorprès, creiem, els nostres espectadors i espectadores. Li proporcionem una experiència amb un espectacle que ha escollit que enlloc més pot tenir. Única i irrepetible. Aquesta il·lusió, aquesta fal·làcia real del món de les arts en viu i en directe.

 

A més dels nostres mecenes habituals, i sense els quals la programació no seria possible, hem comptat per aquest projecte amb IKEA, Estrella Damm, Penedès Denominació d’Origen, Vins Noe, Coca-Cola i Codorniu. Amb ells podem oferir un confort i una degustació dels seus productes en cadascuna de les funcions, el servei del qual va de la mà del concessionari del Cafè Auditori, regenta per Distribudisc, al qual també hem d’agrair la seva predisposició, col·laboració i servei.

 

Aquest projecte ha fet que modifiquem alguns hàbits en els espectacles del Teatre-Auditori. Obrim les portes de Sala més aviat perquè l’espectador pugui prendre alguna de les propostes de la carta de restauració, hi ha servei fins 5 minuts abans de les funcions, i a la mitja part, si n’hi ha. Alhora, alguns espectacles tenen postfunció, amb servei també.

 

No cal dir que respectem el tipus d’espectacles, i només amb l’esperat The Hole 1 hi haurà servei durant la funció, perquè l’espectacle ho demana. Som respectuosos amb les propostes artístiques, tenim uns espectadors amb ganes de gaudir d’experiències diferents i uns artistes que s’amollen a aquest format per tal que la representació o concert siguin excepcionals en el moment i en el record.

 

Per l’equip del Teatre-Auditori i els seus col·laboradors és un plaer treballar en nou projectes i que els nostres espectadors els vulguin gaudim amb nosaltres. Esperem que el seu record perduri per tal de continuar alimentant l’ànima dels nostres públics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem