Seguim fent feina, seguim fent Sant Cugat

Una ciutat mai no està acabada i sempre hi ha reptes

El dimarts 13 de juny farà dos anys exactes que es varen constituir els ajuntaments sorgits de les eleccions municipals del 24 de maig del 2015. La candidatura encapçalada per Mercè Conesa guanyà els comicis amb el 37% dels vots i 11 dels 25 regidors que conformen l'actual consistori. El lema de campanya era "Fem feina. Fem Sant Cugat".

Deixeu-me agafar dos exemples per a il·lustrar quin és el model de ciutat que teixim des de la JNC i el Partit Demòcrata a la nostra ciutat. Relacionat amb l'habitatge, s'han incrementat les ajudes per a pagar l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), concretament, la partida pressupostària ha augmentat un 9,5%. Per a les famílies més desfavorides, l'ajut cobrirà el 90%.

Pel que fa al transport, el pròxim 22 de juny hi ha una reunió entre els 18 municipis de la Zona 2 de l'ATM per a estudiar el cost d'entrar a la Zona 1. D'una banda, hi ha una política ferma en defensa del transport públic i l'ecologia. D'altra banda, l'equip de govern està estudiant la manera perquè el pas a la Zona 1 no suposi o suposi el mínim increment al rebut de l'IBI, en paraules del tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet.

Des de la JNC Sant Cugat i des del Partit Demòcrata advoquem per una ciutat forta econòmicament i socialment pròspera. No entenem una cosa sense l'altra. Justament perquè som forts econòmicament podem dir amb orgull que tenim un dels plans d'ajuts socials més ambiciosos de tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Una ciutat mai no està acabada i sempre hi ha reptes, però tan sols passejant per Sant Cugat ens adonem ràpidament que tenim un model únic de ciutat. Seguim fent feina! Seguim fent Sant Cugat!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem