Som exigents

Els continguts i la informació que compartim ajuden que tinguem una ciutat millor

Tots som “ulls de la ciutat” quan parlem de Sant Cugat. Ja sigui fent comentaris en mitjans locals, en grups de Facebook o de Whatsapp, o xerrant entre amics o veïns. I els continguts i la informació que compartim ajuden que tinguem una ciutat millor.

Si faig un resum del que he escoltat i llegit en negatiu al llarg de l’any sobre Sant Cugat diria que ens preocupa, en general, la seguretat, l’incivisme en molts sentits, la manca d’aparcament i els problemes de mobilitat, la invasió dels senglars, els alts preus dels habitatges... En particular, destacaria el “conflicte” entre l’oferta d’oci que uns demanden, i el dret al descans que uns altres reclamen. Per a alguns, els horaris són massa generosos i, per a d’altres, massa poc. Un tema delicat i de difícil equilibri.

Si el resum el faig en sentit positiu, però, crec que només em cal una paraula: orgull. Orgull de pertinença a Sant Cugat. Sovint podem llegir o escoltar: “Com m’agrada el meu poble”, “Quina ciutat més bonica que tenim”, “Aquí es viu molt bé” o frases similars. Perquè sabem que tenim un model únic, singular, que va començar a gestar-se l’any 1987 i que ha perdurat fins avui (i espero que no canviï).

El desembre de l’any que ve m’agradaria escriure un article on digui que s’han solucionat alguns dels problemes que tenim. No dubto que se’n resoldrà més d’un però, no ens enganyem, en sortiran d’altres! Diuen que els santcugatencs som exigents. Crec que està bé que ho siguem! Perquè només així, buscant l’excel·lència, seguirem dient any rere any: “quin orgull de ciutat que tenim!

Molt bones festes per a tothom!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem