Tancat per vacances?

L’agost és un mes en el qual s’aturen moltes activitats. Mes de vacances per moltíssima gent. El Diari de Sant Cugat, però, manté els seus columnistes, i l’activitat a la nova web del TOT Sant Cugat no s’atura ni un sol dia.

Probablement aliens a l’opinió dels columnistes, són molts els santcugatencs que emigren tot buscant l’indret més agradable, tranquil, bonic, sense soroll (els asseguro que això ho tenen durant tot l’any a la ciutat, però bé, això és una altra història).

També farà vacances aquest mes el personal del CAP de Valldoreix, i és que les retallades han aconsellat que la gent es posi menys malalta a l’agost (ja sigui de Sant Cugat o de qualsevol ciutat o poblet del principat). A les vacances s’hi afegiran els polítics, empresaris, alguns botiguers...

Els col•lectius i entitats de la ciutat tampoc deixaran escapar l’oportunitat de desconnectar durant uns dies i així descansar de l’intensa tasca i feina que realitzen durant tot l’any donant, d’alguna manera o altra, servei al poble.

I no és per menys, aquest curs que abandonem ha estat molt dur per molta gent i molts col•lectius: dues eleccions entre elles unes de municipals (especialment dures), una crisi que afecta a molts segments de població (especialment als més desafavorits), entitats que no acaben de trobar la solució definitiva (o més ben dit, l’ajuda necessària) a problemes concrets com La Unió Santcugatenca o l’Esbart Sant Cugat. Altres iniciatives que s’han consolidat plenament com el Ball de Gitanes popular per carnaval, la Coordinadora d’Entitats de Cultura Popular, etc.

No vull posar al mateix sac tots aquests casos, ja que disten molt els uns dels altres. Però cadascú amb les seves dificultats i habilitats ha intentat tirar endavant...

En definitiva, l’agost no serveix per altra cosa que per carregar les piles per als propers mesos. Carregar les piles per un curs que començarem amb grans temes sobre la taula, almenys, a nivell cultural i juvenil: convocatòria d’una nova reunió del pacte de nit (després que l’últim intent de la iniciativa fos vetat rotundament a nivell polític), el desenvolupament i la finalització (no sense polèmica) de la sala de concerts, els esperats (si és que s’arriben a celebrar) Fòrums de Festa Major, i una llarga llista de punts calents que fan l’activitat diària més “entretinguda i distreta”.

Que aquests propers dies siguin, doncs, per encarar un bon curs 2011-12!

 
Comentaris

Destaquem