Temps d'oci

Per mi desconnectar hauria de ser connectar amb el control del nostre temps

Les vacances són aquest espai on el rellotge es para i les obligacions del dia a dia ja no són excusa per no saber gaudir del nostre temps. Estem tan acostumats al fet que ens programin (horaris de feina, horaris escolars, rutines, activitats organitzades ...) que quan ens hem de programar lliurement busquem alternatives que ens organitzin les hores.

Dissenyar la vida que voldríem té molt a veure en mirar les coses des d'un altre punt de vista. Les vacances és un bon moment per analitzar i donar valor a les coses que semblava que no teníem Desconnectar no té a veure en marxar lluny, potser ajuda a prendre distancia i allunyar-nos del que no ens agrada, però per mi desconnectar hauria de ser connectar amb el control del nostre temps.

A l'agost Sant Cugat és un poble tranquil, on els caps de setmana no s'organitzen gaires activitats, per no dir cap, i on el temps d'oci l'has d'omplir a fer coses que t'agraden i que tenen poc a veure amb una vida social de poble. És moment de ser conscients amb què ens agrada deixar passar les hores o adonar-nos que som éssers socials que necessitem comunicar-nos amb el nostre entorn, i que tot i que estem acostumats que ens creïn espais de comunicació a vegades hem de ser nosaltres els que generem aquests espais.

El temps d'oci és aquest espai on som nosaltres els que ens comuniquem amb el nostre entorn de la manera que més ens agrada (organitzant sopars amb amics, llegint un llibre, fent esport, gaudir de moments familiars, de moments sols, de badar ...). Us convido doncs a crear espais de comunicació on connecteu amb el vostre temps d'oci per desconnectar del temps culturalment marcat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem