TorreBlanca existeix

Més de cinc anys desprès de la seva inauguració, finalment, el Casal de Joves TorreBlanca ja disposa d'espai web

Si visiteu www.casaldejovestorreblanca.cat hi trobareu un bloc senzill però pràctic, amb les informacions mínimes però necessàries, sense pretensions però útil. Un espai reclamat des de fa molts anys pels mateixos gestors i que gràcies a l'agilitat municipal ha trigat cinc anys en veure la llum. Agilitat que si hi ha hagut alhora d'enllaçar-la a on durant sis anys i en primera pàgina hi deia “joves molt aviat” del web municipal. Doncs bé, tot i que encara no tenim un espai web municipal dedicat als joves en consonància a les seves necessitats ens conformarem amb la bona tasca dels gestors del Casal de Joves TorreBlanca. La política municipal de joves compta amb temps rècord. Set anys per restaurar la masia i complir l'acord signat amb els joves, tres anys amb el bar del Casal tancat i encara sense concurs i cinc per disposar d'un espai web.

Sempre he tingut la sensació que el Casal de Joves va ser fet i deixat estar, esperant que caigui en decadència i justificar-ne el tancament. Crec que mai s'ha promogut com cal i sé del cert que aquesta promoció no depèn de pressupostos, tot i que si no recordo malament l'aportació municipal al darrer concurs va quedar reduïda un 40%. Hi ha un detall que em fa posar en alerta, potser direu que no és important, però si us fixeu en la senyalització viària veureu que les indicacions fan referència a Masia TorreBlanca i no pas a Casal de Joves TorreBlanca, digueu-me paranoic però a mi em sembla més una previsió a curt termini que no pas un error casual.

Doncs sí, tenim un Casal de Joves, amb un Servei d'Informació Juvenil i molts altres recursos que, tot i funcionar a “tranques i barranques”, és, pot ser i ha de ser, una eina útil i dinàmica per als joves que viuen a Sant Cugat. Tinc l'esperança que tots plegats algun dia li fem cas i n'explotem les possibilitats. Comenceu per mirar-vos el web, seguir-los per twitter (@Casal_TBK) o fer-vos amics al seu facebook. I es que de joves no ho som per sempre però si que ens cal un Casal de Joves que tingui futur.

Segueix @quimpla a twitter

Més informació
 
Comentaris

Destaquem