Amb tu, anem a per totes

'És important la consolidació del canvi que va néixer per revitalitzar la ciutat, i posar-la al centre de la gestió eficaç'

Ara fa pocs dies que el Consell Nacional del PSC va ratificar la meva candidatura per encapçalar la proposta electoral socialista a l'alcaldia de Sant Cugat. Més enllà d'un formalisme intern de partit, és una confirmació del treball fet durant aquests quatre anys, que ha estat molt positiu i mereix l'aval i la continuïtat del projecte iniciat el 2019.

Més info: Pere Soler, ratificat com a alcaldable del PSC a Sant Cugat

En paraules del mateix Salvador Illa, Sant Cugat es posa d'exemple entre els municipis en els quals el PSC ha estat al govern, juntament amb d'altres, ja que s'ha demostrat que s'ha fet molta i bona feina i que és necessari revalidar el projecte, i que s'aspira a les alcaldies sense complexos, amb solvència, rigor, serietat i responsabilitat que mereix la gestió d'una ciutat. És important la consolidació del canvi que va néixer per revitalitzar la ciutat, i posar-la al centre de la gestió eficaç.

Establint un intens diàleg amb la tecnologia i la innovació, de la mà del teixit socioeconòmic, prova d'això ha estat el reconeixement com a "Ciudad de la Ciencia y la Innovación" ingressant a la xarxa de la "Red Innpulso" i amb el suport del Ministeri de Ciència i Innovació. I aquest ha de ser el camí a seguir, convençuts que Sant Cugat també podria acollir la seu de l'Agència Estatal de Supervisió de la Intel·ligència Artificial.

Més info: Sant Cugat rep el guardó ‘Ciudad de la Ciencia y la Innovación’

Amb un entorn favorable i d'innovació immillorable, amb el suport d'una universitat creadora de talent i d'excel·lència com és la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Generalitat i d'altres administracions, així com amb un teixit econòmic compromès. Per això hem d'anar a totes, i comptar amb el suport de la ciutadania per revalidar la seva confiança.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem