Un acte de covardia

Has demostrat ser un covard i una mala ànima

No sé qui ets. No sé quin rostre tens. No sé si ets home o dona. Ni quina edat tens ni que et passava pel cap a l'hora de fer-ho. Només sé que vas decidir agafar una escopeta de perdigons i disparar contra un gat del carrer Jacint Verdaguer de Valldoreix.

Suposo que et devia fer molta gràcia provar si eres prou hàbil per encertar. Potser devies creure que així demostraves que eres un hàbil tirador. Però només has demostrat ser un covard i una mala ànima. Algú amb una vida tan miserable que necessita maltractar a un ésser indefens que només buscava sobreviure en un carrer hostil.

Per sort uns voluntaris animalistes, van trobar al gat i el van portar al centre veterinari Triavet on es recupera de la intervenció per treure-li els balins que tu has disparat. Una gent que, al contrari que tu, considera que qualsevol vida té un valor. Una gent que la seva existència, al contrari que la teva, enriqueix el nostre món i el converteix en un lloc millor per viure.

Ara tan sols queda esperar que un fet vergonyós com aquest no torni a passar. Sàpigues que el que has fet és un delicte, que està perseguit i penat per la normativa contra el maltractament animal. I que ets un covard i que si tinguessis un bri d'ànima, donaries la cara i et faries càrrec del mal que has fet. Però no ho faràs, per què qui dispara contra un animal indefens del carrer, ni es persona ni és res.

I a la resta que llegiu aquest article, recordeu que si teniu alguna informació sobre el possible autor del tret, ho podeu posar en coneixement dels Mossos o de la Policia Local. I també podeu ajudar en les despeses a Triavet. Gràcies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem