Una història curiosa... Gràcies, Mossos!

Està clar que la “pressió” va fer l’efecte desitjat

El passat mes d’agost ens vam deixar una motxilla dins d’un taxi en el trajecte aeroport-Sant Cugat. No havíem demanat rebut. Greu error! Quan vàrem ser conscients de l’oblit (al cap de 5 minuts) vam intentar localitzar el taxista trucant a diferents companyies,  però va ser en va. Vàrem pensar que recuperaríem la bossa, ja que a dintre, a part de diversos objectes –càmera de fotos, Ipad, carregadors–,  hi havia els nostres passaports. Que il·lusos... Una setmana més tard, davant de l’absència de notícies, ho vam donar tot per perdut i vam anar a la comissaria dels Mossos per fer la denúncia. Ràbia i impotència. 

El cas és que, deu fer un mes, vaig rebre un correu des de Viena (Àustria!). Un noi em contactava perquè l’ajudés a desbloquejar un Ipad, que havia comprat a “un particular”, i que portava darrere el meu e-mail gravat. Absolutament sorpresa, vaig contestar-li que era un objecte robat,  que no podria fer-ne res, ja que estava bloquejat, i que, si us plau, me’l tornés. Li vaig oferir 100 euros, més despeses d’enviament (segons ell, n’havia pagat 200), però s’hi va negar.

Vam decidir tornar als Mossos per explicar els fets i actualitzar la denúncia.  Dos dies més tard, em trucaven de la comissaria dient-me que havien enviat un email al noi vienès “convidant-lo” a tornar l’Ipad. Està clar que la “pressió” va fer l’efecte desitjat, ja que el xicot em va tornar a escriure enviant-me l’adreça de recollida.

Moltes gràcies, Mossos. Ipad recuperat! 

Llàstima que la càmera de fotos no anés gravada. El que pagaria, no per ella, sinó per la targeta de memòria amb els records d’un gran viatge...

Més informació
 
Comentaris

Destaquem