Eduard Jener, Premi extraordinari Sant Cugat a tota una trajectòria 2018

L'Ajuntament entrega aquest guardó a Jener per tota una trajectòria dedicada a la cultura i la promoció cultural a Sant Cugat

L’assignació de Premi extraordinari Sant Cugat a tota una trajectòria ha recaigut, enguany, en Eduard Jener, que ha estat membre del Consell de Cultura i del Consell de Ciutat, entre d’altres, i és protagonista de la vinculació i participació ciutadana a través de la cultura. Ha col·laborat en gairebé tots els mitjans de comunicació de la ciutat i ha estat crític d’arts escèniques de la ciutat des de la creació del Teatre-Auditori. Recordem que el Premi Extraordinari és de designació directa de l’alcaldessa.

Eduard Jener i Estañol  és resident a la Floresta des del 1965, on va participar en la primer a Junta de l’Associació de Veïns votada l’any 1976, just abans de la mort de Franco, com a vicepresident. Professionalment ha estat vinculat a empreses d’electrònica, làser industrial i perruqueries (dedicació especial al món de les arts escèniques) fins a la seva jubilació l’any 2005.

És col·laborador a Ràdio Sant Cugat des de la seva fundació i, després, a l’ens informatiu municipal Cugat.cat (actualment al programa “Molta comèdia”); col·laborador des de 1994 del setmanari “Els 4 Cantons”, després al Diari de Sant Cugat i del Tot Sant Cugat amb articles d’opinió i crítiques d’arts escèniques.

Cal recordar que l'acte de lliurament dels Premis Sant Cugat tindrà lloc el diumenge 31 de març, a les 19:30 h, al Teatre-Auditori Sant Cugat. En una gala en què la cooperació serà la protagonista, hi participaran grups de la ciutat, entre ells els santcugatencs Brodas Bros. Les entrades són gratuïtes i es poden aconseguir a través del web www.tasantcugat.cat i l’Oficina de Turisme.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem