Tres podis santcugatencs al Campionat de Catalunya de tennis de taula

L'equip benjamí femení aconsegueix la tercera plaça en la participació per equips, dobles i individuals


El Campionat de Catalunya Benjamí i Aleví de tennis de taula s'ha celebrat a Valls els dies 8, 9, 10 i 11 d'abril. Per edat, els jugadors i jugadores santcugatencs que hi van participar entrenen amb la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) o a la Oficina Municipal d'Esports (OMET), però en competició tots juguen en nom de la UESC.
 

Els equips participants

A la competició hi van anar un total de 5 equips. Pel que fa als benjamins, categoria d'inscripció lliure, el club santcugatenc va portar un equip masculí i un femení. El grup de nois no va tenir molta sort en la participació, en canvi, el femení va aconseguir tres podis. En els tres casos es va aconseguir la tercera plaça, tant en torneig per equips, com en el de dobles i en l'individual.

Els equips participants en la categoria aleví van haver de classificar-se per arribar a aquest campionat, però, malauradament, cap dels tres no van poder arribar al podi.

Del conjunt santcugatenc va destacar la parella benjamina de dobles formada per les germanes Laia i Mariona Munné, la segona de les quals va aconseguir la fita en la categoria individual. Josep Anton, entrenador de l'equip, explica amb orgull que "moltes jugadores de l'equip porten només un any en aquest esport".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem