L'escola de tennis de taula de la UESC, en el millor moment de la història

Niran Carretero, Gabriel Oliveras, Mariona i Laia Munné, Joel Cuevas i Berta Riba, els palistes que reforçen el bon treball de l'OMET i la UESC

L'escola de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat està en el seu millor moment. "Mai no havíem estat tan bé, ni quantitativament ni qualitativament", assegura Josep Antón, palista del primer equip i entrenador de la UE Sant Cugat i del grup de joves escolars de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). Antón ho té molt clar: "En les últimes tres temporades la progressió dels palistes està sent espectacular".

A banda de la sensibilitat d'aquesta secció que sempre ha tingut a l'hora de treballar amb els jugadors i jugadores de la pedrera, ara cal sumar-li, segons Josep Antón, "un canvi d'implicació i motivació dels palistes. Han millorat moltíssim. A l'escola es respira sensació de club".

L'OMET i la UESC, de la mà

L'OMET, amb la col·laboració de jugadors i entrenadors de la UE Sant Cugat, com Josep Antón i Enric Bosch, és qui coordina els entrenaments dels escolars de primària a la ciutat. Per la seva banda, la UE Sant Cugat és la responsable de la formació dels alumnes a partir de secundària. Entre l'OMET i la UE Sant Cugat treballen amb una cinquantena de joves, una xifra rècord.

Ara mateix, els jugadors de referència a l'escola de la UE Sant Cugat són Niran Carretero, de 14 anys, i Gabriel Oliveras, de 15.

Les germanes Munné i Joel Cuevas, protagonistes

A l'OMET, les protagonistes són les germanes bessones Mariona i Laia Munné, de 10 anys, i Joel Cuevas, d'11, els tres santcugatencs. Les germanes Munné són de la categoria benjamí i només fa mig any que es preparen a l'OMET i ja han estat convocades per la Federació Catalana de Tennis de Taula a una concentració de tecnificació. Va ser el 15 d'octubre al CAR de Sant Cugat. L'aleví Joel Cuevas també va estar a la jornada de tecnificació, i després de sis mesos a l'OMET, ha estat semifinalista al Campionat de Catalunya Benjamí. Mariona i Laia Munné i Joel Cuevas van debutar a finals de la temporada passada als Campionats de Catalunya i d'Espanya. Berta Riba, una jugadora aleví d'11 anys, també és un model de l'escola.

Com a novetat, i amb l'objectiu de seguir millorant la qualitat dels jugadors, la UE Sant Cugat ha posat en marxa aquesta temporada 2016-2017 sessions de tecnificació intersetmanals.

De 2 a 25 inscrits al Circuit Promeses

Amb tan sols 3 temporades (2, 10 i 25 palistes), la UE Sant Cugat ha passat d'inscriure 2 jugadors a 25 al Circuit Promeses, que organitza la Federació Catalana de Tennis de Taula per a tots aquells jugadors i jugadores que s'inicien en aquest esport.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem