La moda es teixeix amb eucaliptus

El lyocell (el nom comercial del qual és Tencel) és el nou teixit fet de fibra cel·lulòsica d'eucaliptus.

El Tencel és una fibra de darrera generació que s’ha posat de moda i ha estat ràpidament adoptada tant en tèxtils de moda com en roba de la llar.

És la fibra cel·lulòsica més respectuosa amb el medi ambient disponible actualment. Es produeix exclusivament a partir de la polpa de fusta d’arbres d’eucaliptus certificada pel Forest Stewardship Council (FSC) i la fibra porta el segell de qualitat Pan-European Forest Council (PEFC).

Posseeix una impressionant absorció, ja que absorbeix la humitat relativa en funció de la temperatura de la pell, assegurant sempre la comoditat de qui la vesteix o de qui la fa servir per tapar-se. 

És excepcionalment suau i perfecta per a les persones de pell sensible. I es pot rentar a màquina. La tela pot ser 100% de Tencel o estar combinada amb altres materials per reduir els costos. 

El teixit fet de fibres curtes de Tencel és semblant al cotó, però ni s’arruga ni s’encongeix. Les fibres més llargues de Tencel donen una sensació suau i sedosa. Aquestes teles tenen una caiguda impressionant i acostumen a utilitzar-se en moda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem