Ballester i López guanyen l'estatal amateur de dobles mixt al Club de Golf Sant Cugat

El president de l'entitat esportiva local ha assegurat que "hem decidit obrir-nos més a organitzar competicions de més nivell, com un PGA Sènior, campionats d'Espanya o un europeu amateur"

Amb només 15 anys, Jose Luís Ballester Barrio, del Club de Campo del Mediterráneo de Borriol (Castelló), i Marta López Echevarría, del CG Playa Serena de Roquertas de Mar (Almeria), amb un total de 126 cops (62 + 64), s'han adjudicat el 9è Campionat d'Espanya Amateur de Dobles Mixt al Club de Golf Sant Cugat, aquest diumenge, 14 d'octubre. Jose Luís Ballester ha explicat que "dissabte vam fer una bona volta i avui, diumenge, ha estat molt renyit fins al final. Ha estat molt emocionant".

La parella subcampiona ha estat la formada per Eduard Rousaud Sabaté i Andrea de Sentmenat Rivero, tots dos de l'RCG El Prat, amb 127 cops, i tercers han finalitzat Alberto Fernández López i Andrea Rosete Fabos, ambdós del RCG Castiello, amb 132 cops.

La participació ha estat de 42 parelles, el màxim que permet la Federació Espanyola de Golf. Aquest torneig forma part del programa de competicions de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Campionat espanya golf esport sant cugat 0335

Una de les participants en el Campionat d'Espanya de golf. FOTO: Paula Galván

Torres: "Volem organitzar un PGA Sènior, campionats d'Espanya o un europeu amateur"

José Miguel Torres, president del Club de Golf Sant Cugat, ha explicat que l'estatal "ha estat un bon torneig, competit i amb grans resultats. Els jugadors han gaudit". El CG Sant Cugat té la voluntat de seguir acollint competicions de primer nivell: "Hem decidit obrir-nos més a organitzar competicions de més nivell, com un PGA Sènior, campionats d'Espanya o un europeu amateur. L'objectiu és fer-ne un o dos cada any", ha apuntat el president.

El CG Sant Cugat ja va aplegar aquesta competició el 2013, on els guanyadors van ser Carmen Sainz i Alejandro Larazábal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem