El Club de Golf Sant Cugat torna a acollir el Campionat d'Espanya Dobles Mixt

S'hi han inscrit 40 parelles, el màxim que permet la federació espanyola, més 2 parelles que competiran amb una invitació

Com ja va fer el 2013, el Club de Golf Sant Cugat acull el pròxim cap de setmana del 13 i 14 d'octubre la 9a edició del Campionat d'Espanya Dobles Mixt. El torneig es jugarà en 36 forats Stroke Play Scratch. El primer dia (de 9 a 17 hores) es jugaran 18 forats en la modalitat Fourball i el segon (de 9 a 14 hores), 18 forats en la modalitat Greensome. El lliurement de premis tindrà lloc a les 15 hores. El divendres és jornada oficial d'entrenaments.

Si han inscrit 40 parelles, el màxim que permet la Federació Espanyola de Golf, més 2 parelles que hi han accedit amb una invitació. Hi competiran prop d'una desena de parelles de Sant Cugat. Aquest torneig forma part del programa de competicions de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Ivó Giner: "Venen bons jugadors"

Ivó Giner, director esportiu del Club de Golf Sant Cugat, ha assenyalat que "estem molt contents d'organitzar aquest torneig i que vinguin bons jugadors".

La vuitena edició d'aquest estatal es va jugar el 14 i 15 d'octubre de 2017 al Camp Municipal de Golf La Llorea, a Gijón (Astúries), i els campions van ser els bascos Carmen Sainz i Xabier Gorospe.

El CG Sant Cugat ja va aplegar aquesta competició el 2013, on els guanyadors van ser Carmen Sainz i Alejandro Larazábal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem