El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata amb el segon i continua oferint sensacions positives

El Recam Làser CH Caldes dels santcugatencs Lluís i Pol Galbas han fet l'empat a 3 definitiu quan només faltaven 2 minuts i 8 segons per acabar el partit

Patí Hoquei Club Sant Cugat 3 - Recam Làser CH Caldes 3

PHC Sant Cugat: David Toda, Joan Farnés, Jordi Gabarra, David Yepes i Pau Gilabert –equip inicial-, David Martínez, Cesc Maideu i Borja Ferrer.

Recam Làser CH Caldes: Cesc Campor, Pol Galbas, Ferran Rosa, Alexandre Acsensi i Álvaro Giménez –equip inicial-, Xavi Rovira, Roger Acsensi, Marcos Blanqué i Lluís Ricart.

Gols: 1-0 Pau Gilabert (3'), 2-0 Pau Gilabert (23'), 2-1 Pau Gilabert (24'), 3-1 Marcos Blanqué (24'), 3-2 Pol Galbas (36'), Álvaro Giménez (47').

Àrbitres: Jonathan Sánchez García i Daniel Villar Costa.

Instal.lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 550 espectadors.

Jornada: 8a jornada de l'OK Lliga.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat continua sense aconseguir la primera victòria a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal, però en les 8 primeres jornades del campionat està oferint una imatge excel·lent. Els de Joan Carles Vadillo han empatat a 3 gols amb el Recam Làser CH Caldes dels santcugatencs Lluís Galbas (segon entrenador) i Pol Galbas (jugador), que abans de jugar aquest partit era 2n a la classificació. Ara és 4t, però a només 3 punts del líder, el Barça Lassa, amb un balanç de 6 victòries, 1 empat (PHC Sant Cugat) i 1 derrota (Barça Lassa). A més, els de Caldes de Montbui han fet l'empat a 3 definitiu quan només faltaven 2 minuts i 8 segons per acabar el partit, que s'ha jugat aquest dissabte, 10 de novembre, a la nit, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. El PHC Sant Cugat, que només ha perdut 1 dels últims 5 partits disputats, és 13è de 16 equips amb 4 punts (4 empats i 4 derrotes), en la primera plaça de descens -baixen els últims 4 classificats-, a 1 punt del Girona CH i a 4 punts del CH Lloret.

Han jugat contra els 5 primers de l'OK Lliga

Cal tenir en compte que, dels 8 partits disputats fins al moment, el PHC Sant Cugat ha jugat contra els 5 primers equips de la classificació. Els vermell-i-negres han perdut amb el CE Lleida Llista Blava (3r classificat), per 7 gols a 3; amb el Reus Deportiu (5è), per 2 gols a 3, i amb el Barça Lassa (1r), per 9 gols a 3, i han empatat (3-3) amb l'HC Liceo (2n) i amb el Recam Làser CH Caldes (4t), amb un 3 a 3.

A banda de ser, fins ara, l'equip revelació al campionat, el conjunt del Vallès Oriental està jugant competició europea, la WS Europe Cup (fins ara anomenada Copa de la CERS). En el partit d'anada dels setzens de final van perdre a Portugal amb l'Sporting Club de Tomar, per 4 gols a 2, i ara hauran de jugar el partit de tornada el 17 de novembre, a les 20 hores.

Del 3 a 0 al 3 a 3

El PHC Sant Cugat només ha trigat 2 minuts i 41 segons en fer el primer gol del partit. L'ha fet Pau Gilabert que, amb 8 gols, ja és l'11è maxim golejador de l'OK Lliga. Avui ha fet un hat-trick. El segon gol l'ha fet quan faltava 1 minut i 31 segons, i el tercer, a 59 segons. Però el Recam Làser CH Caldes ha fet el 3 a 1 abans d'arribar al descans, amb un gol de Marcos Blanqué a 40 segons pel final. En el segon període, Pol Galbas ha fet el 3 a 2 i el 3 a 3 ha arribat gràcies a una passada del santcugatenc a Álvaro Giménez, que ha fet l'empat a 3 definitiu.

Vadillo: "La primera victòria ja arribarà, és qüestió de temps"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha explicat després del partit, en declaracions al TOT Sant Cugat, que el Recam Làser CH Caldes "va segon a la lliga i juga molt bé. Quasi els guanyem, ens ha faltat el quart gol. Jo estic content amb el partit que hem fet". Vadillo també ha dit que "la primera victòria ja arribarà, és qüestió de temps. Tard o d'hora arribarà".

Gilabert: "L'únic que ens falta és fer un gol més que el rival"

El capità del PHC Sant Cugat, Pau Gilabert, ha assenyalat que "hem fet un grandíssim partit. Estem jugant molt bé. Al final, dels 8 partits de lliga hem jugat contra els 5 primers classificats. El joc està sent molt bo i l'únic que ens falta és fer un gol més que el rival". Respecte al seu hat-trick i els 8 gols que porta a la lliga ha assegurat que "és bastant irrellevant. El més important és que els gols serveixin per treure punts".

PHC Sant Cugat CH Caldes hoquei esport masculí 2732

Cesc Maideu, en una acció del partit. FOTO: Paula Galván

Pol Galbas: "Ha estat un partit molt disputant"

Per al santcugatenc Pol Galbas, autor de 5 gols a la lliga, ha estat un partit "molt disputat. El PHC Sant Cugat m'ha agradat molt. Són jugadors joves, atrevits i amb caràcter. En una categoria nova, és normal que en els primers partits costi treure victòries. Estic convençut que d'aquí a poques jornades trauran molts i molts punts".