Nacho Cáceres i Elisa Melilli guanyen la 9a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat

El mirasolenc Pablo García Ramos i Júlia Font Gómez s'han adjudicat la prova de 5 quilòmetres

L'atleta olímpic Nacho Cáceres (32.46) i la santcugatenca Elisa Melilli (39.53 i 25a en la classificació general) s'han adjudicat la prova de 10 quilòmetres de la 9a edició de la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat, aquest diumenge, 22 d'octubre, al matí. Hi han participat un total de 1.620 atletes, 1.155 en la cursa de 10 quilòmetres, i 465 en la de 5 quilòmetres.

Mira les millors imatges de la 9a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat.

L'atleta de Viladecans, que ha guanyat aquesta cursa popular en les últimes tres edicions, ha explicat que el circuit "no perdona, però per a mi és una cursa especial i vindré cada any". Cáceres té 41 anys i competeix pel club Cárnicas Serrano.

La italiana Elisa Melilli és una atleta fidel a la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat i en altres proves atlètiques que es fan a Sant Cugat. Ha estat campiona en la cursa de 5 quilòmetres de la Mitja Marató de Sant Cugat. Melilli, de 36 anys, ha assegurat que aquesta "és una cursa molt bonica, que m'agrada molt córrer. El recorregut és perfecte".

Pablo García i Júlia Font, campions en els 5 quilòmetres

L'atleta olímpic Nacho Cáceres ha guanyat la cursa dels 10 quilòmetres. FOTO: Lali Puig

La cursa de 5 quilòmetres se l'han endut el mirasolenc Pablo García Ramos (15.51), en categoria masculina, i Júlia Font Gómez (19.04 i 18a en la classificació general), d'Alfondeguilla (Castelló), en la femenina. García, de 33 anys i de l'AD Sprint, l'ha guanyada per primera vegada. García ha assenyalat que "la cursa m'ha agradat molt, hi ha hagut molt ambient i transcorre per una zona urbana. He anat al costat de Nacho Cáceres". García va participar en els Jocs Paralímpics de Pequín acompanyant un corredor invident que va participar en la prova de marató.

Júlia Font, que té 23 anys, corre pel club Sport HG AML i també s'ha estrenat en aquesta prova atlètica, ha explicat que "la cursa m'ha agradat perquè no és plana". Entre altres èxits esportius, Font va ser tercera en el Mundial juvenil de curses de muntanya, de la que també n'és campiona d'Espanya de Marató.

En la prova dels 5 quilòmetres, el podi l'han completat els santcugatencs Josep Díaz Carretero, 2n amb un temps de 16.14, i Francesc Aguilà, 3r amb 16.24.

Una cursa solidària

La santcugatenca Elisa Melilli ha guanyat els 10 quilòmetres de la 9a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

La 9a Cursa Dir-Mossos d'Esquadra Sant Cugat, com ja és habitual, té un vessant solidari que enguany és donar suport a la Fundació Vicente Ferrer, aportant part dels beneficis de la cursa, a través de la Fundació DiR, al projecte integral de reconstrucció del poble de Yerragunta (sud de l'Índia). Aquest projecte dona suport a 36 famílies del poble, que disposaran d'una llar digna, aigua potable, enllumenat i el condicionament dels carrers.

4a Cursa DiR Kids Sant Cugat

Pablo García Ramos, al mig; Josep Díaz, a l'esquerre, i Francesc Aguilà, a la dreta, podis santcugatencs en la cursa de 5 quilòmetres. FOTO: Lali Puig

La 4a edició de la Cursa DiR Kids Sant Cugat, amb 250 inscrits, s'ha celebrat aquest dissabte, 21 d'octubre, al matí, a DiR Sant Cugat, en les categories infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini. L'organització ha lliurat medalles per a tots els participants i trofeus per als tres primers classificats de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

Júlia Font, campiona dels 5 quilòmetres. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem