Xavi Prunera guanya les primeres eleccions del Club Tennis Natació Sant Cugat

Han votat 503 socis (títols familiars) dels 701 que tenien dret a vot, amb una participació del 71,65%

Xavi Prunera ha guanyat les primeres eleccions a la presidència dels 52 anys d’història del Club Tennis Natació Sant Cugat, que s’han celebrat entre el diumenge 16 i el dilluns 17 de desembre. Prunera ha comptat amb el suport de 268 socis, 41 més que l’altra candidatura, encapçalada per Ana Valdés, amb 227 vots. Amb una participació d’un 71,65%, han votat 503 socis (títols familiars) dels 701 que tenien dret a vot. També hi ha hagut 4 vots en blanc i 4 de nuls.

Prunera: “Al club hi ha d’haver un clima de total integració”

Xavi Prunera ha assegurat que “estic molt content. Hi ha hagut una alta participació. Les dues candidatures han estat a l’altura i han fet una gran feina, han demostrat una gran implicació i crec que podem estar contents de com ha anat tot. Demà hem de recuperar la normalitat del club i començar a organitzar i planificar i, sobretot, amb un clima de total integració en un club on tots ens trobem a gust”.

Xavi Prunera Fernández-Montejo té 58 anys i és soci del CTN Sant Cugat des de l'any 1967, ara fa 51 anys. Els seus pares ja eren socis. Juga a tenis i ha defensat el club en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. És consultor d'indústria farmacèutica i li agrada viatjar i el cinema.

Més info: Ja han votat prop del 50% dels socis en les eleccions del Club Tennis Natació

Els 20 nous directius

La nova junta directiva del Club Tennis Natació Sant Cugat està integrada per 20 directius i directives. Xavi Prunera Fernández-Montejo, president; Àlex Guerrero, vicepresident; Ivan Corretja, vicepresident de l'àrea esportiva; Mariola Tasso, vicepresidenta de l'àrea social; Gemma Arqués, tresorera; Fausto Sánchez, secretari; Santi Plans i Mario Alcalà (vocals de l'àrea econòmica); Sandra Solé (àrea de pàdel i tenis); Cristina Molina i Alex Sankey (vocals de pàdel); Jordi Solano, Ruud Gal i Tito Mas (vocals de tenis); Vero Villagra i Xavi Simó (vocals de l'àrea de resset-gym); Dolores Tomás i Jaume Parcerissa (vocals de l'àrea social); Mònica Capell (vocal de l'àrea de comunicació, i Nacho Vilaró (comissió de joventut).

Valdés: “Espero que Prunera se’n recordi que club som tots”

Ana Valdés ha agraït “a tots els socis que ens han votat, que són moltíssims. No ens ho esperàvem, la veritat, i molt especialment a l’equip de treball. Amb aquestes eleccions jo he guanyat, he guanyat companys i amics, i estic molt contenta, encara que lògicament hagués preferit guanyar. I el club és el que principalment ha guanyat”. Valdés ha explicat que “seguiré gaudint del club, com he fet els 46 anys que porto de social” i ha demanat al nou president, Xavi Prunera que “se’n recordi que clubs som tots”.

Ana Valdés Heres té 46 anys i és sòcia del CTN Sant Cugat des que va néixer. Els seus pares ja eren socis. Juga a tenis i pàdel. Ha col·laborat en diverses juntes directives. En l'any del 50è aniversari va col·laborar en el llibre que va editar el club i en l'exposició retrospectiva. És arquitecte i li agrada viatjar i l'arquitectura.

Més info: Prunera, candidat al Natació: "Volem recuperar l'esperit social i familiar del club"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem