Ja han votat prop del 50% dels socis en les eleccions del Club Tennis Natació

La segona i última jornada per decidir si Xavi Prunera o Anna Valdés dirigiran el club se celebrarà el dilluns 17 de desembre, de 12 a 20 hores

Ja s'ha celebrat la primera de les dues jornades de les eleccions a la presidència del Club Tennis Natació Sant Cugat, aquest diumenge, 16 de desembre, de 10 a 19 hores, a l'entitat esportiva local. Ja han votat prop del 50% dels socis (títols familiars), i ho han fet 346 persones de les 702 que poden fer-ho. Els dos candidats a presidir aquest club amb 52 anys d'història, Xavi Prunera i Anna Valdés, ja han exercit el seu dret a vot. La segona i última jornada se celebrarà aquest dilluns, 17 de desembre, de 12 a 20 hores, també al club.

La junta electoral

La junta electoral està formada per 6 persones. Marta Lorrio és la presidenta; Maria Rosa Jané, la secretària, i Xavier Albors, Alejandro Orozco, Laia Garcia i Maximiliano Lemos, els vocals.

Candidatura de Xavi Prunera

Xavi Prunera Fernández-Montejo té 58 anys i és soci del CTN Sant Cugat des de l'any 1967, ara fa 51 anys. Els seus pares ja eren socis. Juga a tenis i ha defensat el club en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. És consultor d'indústria farmacèutica i li agrada viatjar i el cinema.

XAVIER PRUNERA 4

Xavi Prunera. FOTO: Bernat Millet

Si la de Prunera és la candidatura guanyadora, estarà formada per 20 directius i directives. Xavi Prunera Fernández-Montejo seria el president; Àlex Guerrero, vicepresident; Ivan Corretja, vicepresident de l'àrea esportiva; Mariola Tasso, vicepresidenta de l'àrea social; Gemma Arqués, tresorera; Fausto Sánchez, secretari; Santi Plans i Mario Alcalà (vocals de l'àrea econòmica); Sandra Solé (àrea de pàdel i tenis); Cristina Molina i Alex Sankey (vocals de pàdel); Jordi Solano, Ruud Gal i Tito Mas (vocals de tenis); Vero Villagra i Xavi Simó (vocals de l'àrea de resset-gym); Dolores Tomás i Jaume Parcerissa (vocals de l'àrea social); Mònica Capell (vocal de l'àrea de comunicació, i Nacho Vilaró (comissió de joventut).

Més info: Prunera, candidat al Natació: "Volem recuperar l'esperit social i familiar del club"

Candidatura d'Ana Valdés

Ana Valdés Heres té 46 anys i és sòcia del CTN Sant Cugat des que va néixer. Els seus pares ja eren socis. Juga a tenis i pàdel. Ha col·laborat en diverses juntes directives. En l'any del 50è aniversari va col·laborar en el llibre que va editar el club i en l'exposició retrospectiva. És arquitecte i li agrada viatjar i l'arquitectura.

entrevista8

Ana Valdés. FOTO: Lali Álvarez

Si la de Valdés és la candidatura guanyadora, estarà formada per 16 directius i directives. Ana Valdés Heres seria la presidenta; Carlos Gironella, vicepresident esportiu i vocal de pàdel; Belén Oria, vicepresidenta econòmica i vocal de resset; David Morera, secretari; Luis Guaita, tresorer; Nacho Velasco i Alfons Tomàs (vocals de tenis); Raquel Martín (vocal de natura); Manuel Pintado (vocal de joventut); Domingo de Pablos (vocal sénior); Montse Ventura i Josep Garcia, vocals de l'àrea social i restaurant); Pere Solanellas (gestió); Salva Guarner (manteniment); Xavier Raventós (esponsorització), i Laia Sala (màrqueting i comunicació). De l'última junta directiva només repeteixen 3 directius: Salva Guarner, Montse Ventura i Domingo de Pablos.

Més info: Valdés, candidata al Club Natació: "No som continuistes, les persones som diferents"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem